Interessant:

Sony Ericsson Satio verkrijgbaar in Nederland

nieuws 12 oktober 2009 om 14:05

De eerste exemplaren van de Sony Ericsson Satio en de Sony Ericsson Aino hebben de Nederlandse winkels bereikt; deze high-end toestellen zijn respectievelijk voor prijzen rond de 650 en 400 euro te koop.

De Sony Ericsson Satio - die lange tijd bekend stond als de Idou - is Sony Ericssons topmodel. Dit touchscreen-toestel biedt dan ook zeer complete multimediafunctionaliteiten: denk aan een 12 megapixel camera met Xenon-flitser, mediaspeler, FM-radio, WiFi, Bluetooth, GPS en bewegingsssenor. De Satio draait op Symbian S60 5.0 en naast het beste uit de Walkman- en Cybershot-serie krijg je ook ok de beschikking over een vloeiende integratie met PlayNow Arena, Sony Ericsson's multimedia-winkel. De eerste exemplaren van dit toestel zijn inmiddels in Nederland aangeland - de Satio is verkrijgbaar voor prijzen rond de 650 euro.

Sony Ericsson Aino & Satio
Sony Ericsson Aino en Satio

Naast de Satio zijn ook de eerste exemplaren van zijn kleine broertje, de Sony Ericsson Aino in Nederland aanbeland. Dit toestel beschikt naast een touchscreen ook over een uitschuifbaar keypad. Verder beschikt de Aino over een 8 megapixel camera, een mediaspeler, FM-radio, WiFi, Bluetooth en aGPS. Bijzonder is dat de Aino, net als de Sony PSP, Remote Play met de Playstation 3 ondersteunt. Hiermee kan je via de telefoon interactie hebben met de Playstation 3. De Aino is verkrijgbaar voor prijzen rond de 400 euro.

portablegear.nl