Interessant:

BlackBerry Bold 2 en Storm 2 komen

nieuws 8 oktober 2009 om 09:56

De komst van de BlackBerry Bold 2 (modelnummer 9700) en BlackBerry Storm 2 (modelnummer 9550) laat niet meer lang op zich wachten; dat blijkt uit verschillende bronnen op internet.

Volgens Engadget gaan T-Mobile en de Amerikaanse provider AT&T de BlackBerry Bold 2 - de opvolger van de originele BlackBerry Bold (modelnummer 9000) al aankomende 21 oktober aankondigden in de Verenigde Staten. Meest opvallende aan de Bold 2 is dat de trackball vervangen is voor een touchpad. Wanneer de BlackBerry 9700 Bold 2 naar Europa komt is nog niet bekend. De Bold 2 stond eerder bekend onder de naam BlackBerry Onyx.

Daarnaast weet Berryscoop te melden dat de originele BlackBerry Storm binnenkort een opvolger krijgt die in eerste instantie zal worden uitgebracht bij de Amerikanse provider Verizon Wireless en Vodafone. Deze touchscreen-smartphone zou al rond 25 oktober op de Amerikaanse markt komen; ook bij dit toestel is er nog geen duidelijk over een release in Europa. De BlackBerry Storm 2 zou in elk geval beschikken over BlackBerry OS 5.0, 2GB intern geheugen en een Bing Search applicatie.

Het is nog even afwachten wanneer RIM de nieuwe toestellen officieel aankondigd, maar het is wel te verwachten dat deze smartphones ook in Europa worden uitgebracht.

portablegear.nl