Interessant:

LG Touch Watch Phone kost 1499 euro

nieuws 2 oktober 2009 om 16:00

LG heeft de al lang verwachte LG Touch Watch Phone (GD910) gepresenteerd; van deze horlogetelefoon komen in Nederland in 2009 slechts 150 exemplaren op de markt.

De LG Touch Watch Phone (GD910) beschikt over een touchscreen, 3G-netwerkverbinding, spraakherkenning, mp3-speler, handsfree functie en Bluetooth. De LG GD910 Watch Phone werd al in januari 2009 aangekondigd, maar het was nog onzeker of de gadget naar Nederland zou komen.

"Onze Watch Phone is meer dan een prototype met een prijskaartje", zegt Bas Tulner, Category Marketing Manager LG Mobile Benelux. "Deze gebruiksvriendelijke telefoon steekt op het gebied van stijl, comfort en robuustheid luxe horlogemerken naar de kroon. De Watch Phone is een sterk staaltje ontwerp en ontwikkeling. Met name de touchtechnologie is uniek op een horloge."

LG introduceert de Watch Phone geleidelijk in verschillende landen wereldwijd. Het multifunctionele horloge is in Nederland vanaf medio oktober 2009 selectief verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van 1.499 euro. Om de uniciteit van de 150 exemplaren te garanderen, levert LG de genummerde, exclusieve gadgets met een certificaat.

portablegear.nl