Interessant:

Samsung Jet in Pink Ribbon-editie

nieuws 18 september 2009 om 09:30

In oktober 2009, internationaal bekend als Borstkankermaand, steunen KPN en Samsung wederom Stichting Pink Ribbon in hun strijd tegen borstkanker, onder meer met een Pink Ribbon-editie van de Samsung Jet.

Het is het vierde achtereenvolgende jaar dat KPN en Samsung de Stichting Pink Ribbon steunen. Dat doen zij met de verkoop van speciale limited edition Pink Ribbon telefoons, waarvan per verkocht pakket € 10,- aan de stichting gedoneerd wordt.

Een van die bijzondere Pink Ribbon telefoons is de Samsung Jet, die speciaal voor deze actie in een Pink Ribbon editie wordt uitgegeven in stijlvol wit. Daarnaast zijn er ook Pink Ribbon-edities van de Samsung Star en de Samsung S5200.

Samsung Jet Pink Ribbon-editie

De drie Pink Ribbon telefoons zijn speciaal ontwikkeld voor de actie en vanaf 1 oktober in limited edtion verkrijgbaar. In de Pink Ribbon telefoonpakketten zit tevens een speciaal Pink Ribbon telefoonsieraad. Alle drie de toestellen zijn voorzien van een Pink Ribbon wallpaper, start-up en shut-down screen. Per verkocht pakket gaat € 10,- naar Stichting Pink Ribbon.

portablegear.nl