Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.2
Opslag MB
Scherm10,1"
CameraNee
Foto MSI WindPad U100A 1

Inleiding

De MSI WindPad U100A is de Android-variant van MSI's 10,1-inch WindPad-tablet. Met de MSI WindPad U100W is er ook een Windows-editie van dit model. De WindPad U100A beschikt naast het Android-besturingssysteem over een webcam, een camera, WiFi, een 3G-simkaartslot, Bluetooth, HDMI-out, een 4-in-1-cardreader en een ARM-processor. Meer informatie volgt.

Apparaat & afmetingen

De MSI WindPad U100A is een 10-inch Android-tablet met een gewicht van 725 gram. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend.

Hardware

De MSI WindPad U100A draait op een 0 MHz ARM processor en heeft een intern geheugen van 32 GB. Het DDR2 RAM werkgeheugen bedraagt 2 GB. De maximale resolutie van het 10,1\" scherm is 0 x 0 pixels. Met de ingebouwde webcam kan je de WindPad U100A ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staat 1 USB poort tot je beschikking. Hier kan je randapparatuur als toetsenborden, muizen, of bijvoorbeeld printers op aansluiten. Handig is de ingebouwde 4-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de WindPad U100A in- en uitgangen voor internet, audio, VGA en HDMI. Het is dus mogelijk een extern scherm op de MSI aan te sluiten. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon is ook mogelijk. De MSI WindPad U100A kan tenslotte draadloos met internet worden verbonden via WiFi of via een mobiel (HSDPA) netwerk. Voor mobiel internet is wel een mobiel data-abonnement vereist.

Software

De MSI WindPad U100A draait op Android 2.2. Android is het (populaire) mobiele besturingssysteem van Google. Android 2.2 Froyo biedt een snellere JavaScript-verwerking dan voorgaande Android-edities. Tevens is het de eerste versie van Android met USB-tethering- en WiFi-hotspot-functionaliteit, zodat de MSI WindPad U100A is te gebruiken als mobiel modem. De belangrijkste toevoeging in Android 2.2 is echter de ondersteuning van Adobe Flash 10.1, waardoor Flash-websites goed zijn te bekijken. Voor Android 2.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market. Let op: niet alle Android 2.2-smartphones ondersteunen Flash en de Android Market.

Prijzen en beoordelingen MSI WindPad U100A

Van de MSI WindPad U100A staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de MSI WindPad U100A beschikbaar.

Specificaties MSI WindPad U100A

Algemeen
ProductMSI WindPad 100A
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht725 gram
AfmetingenOnbekend
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 2.2
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAM2 GB
Opslag32 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm10,1"
ResolutieOnbekend
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internetHSDPA
VerbindingNee