Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 9
Opslag MB
Scherm6,2" (373 ppi)
Camera16,0 megapixel
Foto Motorola RAZR 1 Foto Motorola RAZR 2 Foto Motorola RAZR 3 Foto Motorola RAZR 4 Foto Motorola RAZR 5 Foto Motorola RAZR 6

Inleiding

De Motorola RAZR 2020 borduurt voort op Motorola's succesvolle RAZR-serie. De oude RAZR-toestellen waren iconische klaptelefoons die tussen 2006 en 2012 erg populair waren. In 2020 zijn klaptelefoons ook weer mogelijk, maar dan dankzij de vouwbare schermtechnologie. De RAZR heeft veel nieuwe functies die gebruikmaken van de unieke clamshell vormfactor. De nieuwe RAZR heeft een indrukwekkend design vol technologische hoogstandjes, zoals het nauwsluitende scharnier waarmee het scherm dichtvouwt en beschermt, waardoor de telefoon ultra-compact is. Maar ook het grote externe Quick View touchscreen waarmee je direct op meldingen kunt reageren, selfies kunt maken en bijvoorbeeld mobiele betalingen kunt uitvoeren zonder dat je de telefoon hoeft te openen.

Besturingssysteem Motorola RAZR

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 9 (of Android 9 Pie) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Nog steeds kan je apps naast elkaar draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft wederom veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Pie. WhatsApp bijvoorbeeld heeft nu de mogelijkheid om foto's en stickers te tonen in de berichten-notificaties. Ook kan je nu al je actieve gesprekken in het notificatie-scherm zien en krijg je de mogelijkheden om snelle reacties te geven. Handig zijn de nieuwe app actions. Het systeem probeert te voorspellen wat je wilt doen en toont een tweetal shortcuts in het app menu. Zo krijg je bijvoorbeeld muziekgerelateerde knoppen te zien op het moment dat je de koptelefoon aansluit. Ook efficiŽnt batterijgebruik is een speerpunt van Android 9. In Android 9 wordt er gekeken naar hoe vaak je een app gebruikts. Apps die je veel gebruikt mogen meer accucapaciteit gebruiken dan apps die je zeer sporadisch gebruikt. Deze functie is overigens optioneel en in de instellingen kan je kiezen of je er gebruik van wilt maken of niet. De standaard-ondersteuning voor meerdere camera's is ook nieuw. Android† kan nu twee of meer camera's tegelijk uitlezen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars, zoals stereo-beeld, naadloze zoom en bokeh-effecten. Handig is ook dat ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om het display als flits te gebruiken. Ook heeft Google de snelheid van fotograferen verbeterd.

Prijzen en beoordelingen Motorola RAZR

De goedkoopste Motorola RAZR kost op dit moment (los) € 779,00. Kijk in het Motorola RAZR prijzenoverzicht voor alle actuele Motorola RAZR aanbiedingen. Er is geen beoordeling van de Motorola RAZR beschikbaar.

Specificaties Motorola RAZR

Algemeen
ProductMotorola RAZR
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen172,0 x 72,0 x 6,9 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen2.510 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 9
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 710
Kloksnelheid8 core (max 2,2 GHz)
RAM6 GB
Uitbreidbaar
Opslag128 GB + microSD
Scherm
Scherm6,2" (373 ppi)
Resolutie876 x 2.142px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
Camera16,0 megapixel
Aantal camera's2
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera5,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingUSB-C