Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm4,7" (312 ppi)
Camera10,0 megapixel
Foto Motorola Moto X 1 Foto Motorola Moto X 2 Foto Motorola Moto X 3 Foto Motorola Moto X 4
De Motorola Moto X is een slimme smartphone met veel functionaliteiten, die krachtig genoeg is om het optimale uit Android te halen. Het is echter niet de allersnelste Android-smartphone, dus gadgetfanaten die echt het nieuwste van het nieuwste willen kunnen beter even verder kijken.
pocket-lint.co.uk | juli 2013

De Motorola Moto X biedt geavanceerde voice-controls, een te customizen design en de mogelijkheid om de camera snel op te starten via quick-launch. Daarmee is het een opmerkelijk Android-model.
laptopmag.com | juli 2013

De Motorola Moto X voegt enkele nuttige en unieke functionaliteiten toe aan een Android-smartphone die prima met één hand is te bedienen.
pcmag.com | juli 2013

De Motorola Moto X is geen koopje zoals de Motorola Moto G. Daarnaast heeft het toestel niet de specificaties van een echte smartphone-topper. Dankzij de gestroomlijnde Android-vormgeving is het echter wel exceptioneel eenvoudig om mee aan de slag te gaan.
trustedreviews.com | juli 2013

De Motorola Moto X is simpelweg een smartphone die gedateerd aandoet. Als het toestel een jaar eerder was uitgebracht had het een vlaggenschipmodel kunnen zijn. De accuduur is namelijk uitstekend en er is een goede serie eenvoudige functionaliteiten die de Moto X praktisch en intuitief in gebruik maken. Maar de algehele uitvoering is niet goed, waardoor de telefoon zijn prijs niet waarmaakt.
t3.com | juli 2013

De Motorola Moto X is een goede, zelfs uitstekende telefoon. Is het een van de beste Android-smartphones? Dat hangt ervan af. Het antwoord op deze vraag is alleen 'ja', als je een redelijk formaat en nuttige services verkiest boven enorme processorkracht, een enorm HD-scherm en microSD-support.
techradar.com | juli 2013

De Motorola Moto X (UK editie) is nog altijd een aanrader, al is de concurrentie wel heftiger geworden sinds het toestel in de VS is uitgekomen. De Moto X heeft niet de kracht van de higher-end concurrentie (en is duurder dan de LG Nexus 5), maar er is meer dan enkel een krachtige processor. Wij vinden echter dat de Moto X genoeg biedt om de hogere prijs ten opzichte van de Nexus 5 te rechtvaardigen.
pocket-lint.co.uk | juli 2013

De Motorola Moto X (UK editie 2014) biedt de laatste editie van Android, een duidelijk scherm en een goede camera. Het is daarmee een degelijke allround telefoon. De Motorola Moto Gbiedt dit echter ook allemaal, voor de helft van de prijs. Zonder de brede keuze aan kleuren, waarin de Moto X in de VS wel wordt aangeboden, is de meerprijs ten opzichte van de Moto G niet echt gerechtvaardigd. Tenzij je per se 4G-support wil.
cnet.co.uk | juli 2013

De Motorola Moto X had zijn hogere prijs ten opzichte van de Moto Gdirect waren kunnen maken, als hij een Full HD scherm had gehad. Elementen als een snelle processor en handige toevoegingen als 4G compenseren echter missende elementen, zoals een SD-kaartslot. Helaas kunnen we het toestel niet naar eigen smaak oppimpen.
mobilechoiceuk.com | juli 2013