Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 10
Opslag MB
Scherm6,8" (263 ppi)
Camera64,0 megapixel
Foto Motorola Moto G9 Power 1 Foto Motorola Moto G9 Power 2 Foto Motorola Moto G9 Power 3 Foto Motorola Moto G9 Power 4 Foto Motorola Moto G9 Power 5 Foto Motorola Moto G9 Power 6 Foto Motorola Moto G9 Power 7 Foto Motorola Moto G9 Power 8 Foto Motorola Moto G9 Power 9

Inleiding

De Motorola G9 Power is een telefoon uit oktober 2020. Meest opvallende feature van de telefoon is de forse 6.000 mAh accu, waarmee je met gemak 2 dagen zonder opladen je telefoon kan gebruiken. De G9 Power, heeft een groot 6,8-inch scherm, en een drievoudige cameramodule. De hoofdcamera heeft een 64 MP-resolutie en wordt aangevuld met een speciale Macro Vision lens, waarmee je foto's kan maken tot op 2,5 cm afstand. Selfies schiet je met de 16MP camera aan de voorzijde. De G9 power draait ten slotte op een Snapdragon 662 processor, 4 GB RAM en 128 GB ingebouwd geheugen. Het toestel komt in de kleuren Electric Violet en Metallic Green.

Besturingssysteem Motorola Moto G9 Power

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 10 biedt een aantal verbeteringen en veranderingen ten opzichte van de vorige versies. Wat direct in het oog springt is het ontbreken van de terug-toets. Google kiest bij Android 10 voor navigatie middels gebaren. Als je in het donker wel eens je telefoon raadpleegt is de nieuwe Dark theme een uitkomst. Deze modus kan je in het snelmenu aanzetten en zorgt, zoals de naam al doet vermoeden, voor een donkere achtergrond in je complete systeem. In Android 10 krijg je verder meer controle over de permissies die je een app geeft. Zo kan je bij het delen van je locatie nu instellen dat een app alleen je locatie mag gebruiken op het moment dat de app actief is. Het deelmenu, om bestanden of links met anderen te delen, is ook verbeterd én veel sneller. In Android 10 komt het deelmenu direct tevoorschijn. Als je Facebook Messenger gebruikt hebt je al een keer de zogenaamde Bubbles UI gebruikt. Het is een gemakkelijke manier om middels een zwevende ronde snelkoppeling te mutitasken. Het is een handige methode om een gesprek gaande te houden, terwijl je ondertussen met iets anders bezig bent. Google biedt deze snelkoppelingen nu standaard aan app-developers aan. Reken er dus op dat je deze manier van navigeren steeds vaker gaat zien. Google gaat de Bubbles UI gebruiken voor Hangouts en Berichten.

Prijzen en beoordelingen Motorola Moto G9 Power

Van de Motorola Moto G9 Power staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola Moto G9 Power beschikbaar.

Specificaties Motorola Moto G9 Power

Algemeen
ProductMotorola Moto G9 Power
Aankondiging2020
Verkoopstart2020
Design
Kleuren

MassaNee
Afmetingen172,1 x 76,8 x 9,7 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen6.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 10
CPU/Geheugen
ProcessorQualcomm Snapdragon 662
Kloksnelheid8 core
RAM4 GB
Uitbreidbaar
Opslag128 GB
Scherm
Scherm6,8" (263 ppi)
Resolutie720 x 1.640px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
Camera64,0 megapixel
Aantal camera's3
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera16,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G+/LTE Adv
DualSIM
VerbindingUSB-C