Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
OSAndroid 9
Opslag MB
Scherm6,1" (282 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Motorola E6 Plus 1 Foto Motorola E6 Plus 2 Foto Motorola E6 Plus 3 Foto Motorola E6 Plus 4 Foto Motorola E6 Plus 5 Foto Motorola E6 Plus 6 Foto Motorola E6 Plus 7 Foto Motorola E6 Plus 8 Foto Motorola E6 Plus 9 Foto Motorola E6 Plus 10 Foto Motorola E6 Plus 11 Foto Motorola E6 Plus 12 Foto Motorola E6 Plus 13

Inleiding

De Motorola E6 Plus is tijdens de IFA in september 2019 geintroduceerd. De Moto E6 Plus volgt de E5 Plusuit 2018 op. Grootste verbetering is de verdubbeling van het aantal hoofdcamera's naar twee. Het 6.1-inch display is Ė naar eigen zeggen - het grootste en beste dat Motorola ooit heeft uitgebracht. De Moto E6 Plus is verkrijgbaar in drie metallic uitvoeringen in de kleuren blauw Caribbean Blue, Rich Cranberry, Bright Cherry en Polished Graphite. Je favoriete apps open je snel en gemakkelijk met de vingerafdrukscanner achteraan op de telefoon. De scanner bevindt zich onder het Motorola logo zodat je deze niet opmerkt wanneer je het niet nodig hebt. De Moto E6 Plus beschikt ook over gezichtsherkenningstechnologie voor extra comfort en veiligheid.

Camerasysteem

De 13 megapixel hoofdcamera heeft een pixelgrootte van 1,12 um en levert mooie en scherpe foto's. Het grote f/2.0 diafragma biedt veel speelruimte om foto's te nemen in verschillend licht terwijl de fotokwaliteit en alle details behouden blijven. Dankzij de 2 megapixel dieptesensor en ingebouwde bokeh-modus kan je de scherpte van de voor- of achtergrond zelf regelen voor het gewenste beeld. Mag het nog iets creatiever, dan kan je de persoon of het voorwerp dat je fotografeert bewerken met de 'beauty mode' en de in-camera bewerkingsopties. Selfies neem je met een 8-megapixel camera aan de voorzijde.

Besturingssysteem Motorola E6 Plus

Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 9 (of Android 9 Pie) biedt een aantal verbeteringen ten opzichte van de vorige versies. Nog steeds kan je apps naast elkaar draaien. Op smartphones en tablets kan je twee apps naast elkaar draaien in split-screen modus. Google heeft wederom veel aandacht besteed aan de notificaties in Android Pie. WhatsApp bijvoorbeeld heeft nu de mogelijkheid om foto's en stickers te tonen in de berichten-notificaties. Ook kan je nu al je actieve gesprekken in het notificatie-scherm zien en krijg je de mogelijkheden om snelle reacties te geven. Handig zijn de nieuwe app actions. Het systeem probeert te voorspellen wat je wilt doen en toont een tweetal shortcuts in het app menu. Zo krijg je bijvoorbeeld muziekgerelateerde knoppen te zien op het moment dat je de koptelefoon aansluit. Ook efficiŽnt batterijgebruik is een speerpunt van Android 9. In Android 9 wordt er gekeken naar hoe vaak je een app gebruikts. Apps die je veel gebruikt mogen meer accucapaciteit gebruiken dan apps die je zeer sporadisch gebruikt. Deze functie is overigens optioneel en in de instellingen kan je kiezen of je er gebruik van wilt maken of niet. De standaard-ondersteuning voor meerdere camera's is ook nieuw. Android† kan nu twee of meer camera's tegelijk uitlezen. Dit biedt nieuwe mogelijkheden voor app-ontwikkelaars, zoals stereo-beeld, naadloze zoom en bokeh-effecten. Handig is ook dat ontwikkelaars de mogelijkheid krijgen om het display als flits te gebruiken. Ook heeft Google de snelheid van fotograferen verbeterd.

Prijzen en beoordelingen Motorola E6 Plus

Van de Motorola E6 Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Motorola E6 Plus beschikbaar.

Specificaties Motorola E6 Plus

Algemeen
ProductMotorola E6 Plus
Aankondiging2019
Verkoopstart2019
Design
Kleuren

Gewicht150 gram
Afmetingen155,6 x 73,1 x 8,6 mm
IP codering
Soort simkaartnano-SIM
Accuvermogen3.000 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 9
CPU/Geheugen
ProcessorMediaTek Helio P22
Kloksnelheid8 core (max 2 GHz)
RAM32 GB
Uitbreidbaar
Opslag2 GB + microSD
Scherm
Scherm6,1" (282 ppi)
Resolutie720 x 1.560px
SchermsoortIPS
Verstevigd glass
Camera
Camera13,0 megapixel
Aantal camera's2
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera8,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Datasnelheid4G/LTE
DualSIM
VerbindingmicroUSB