Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm8,3" (273 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto LG G Pad 8.3 1 Foto LG G Pad 8.3 2 Foto LG G Pad 8.3 3 Foto LG G Pad 8.3 4
De LG G Pad 8.3 is een goed gebouwde, compacte 8-inch Android-tablet, maar doet niets opvallends om op te vallen tussen het massale tablet-aanbod. En gezien de hoge prijs is dat teleurstellend.
pcmag.com | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 is een krachtige 8-inch tablet met heel veel mogelijkheden, maar de concurrentie biedt heldere displays en langere accuduurs.
laptopmag.com | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 is een uitstekende tablet met veel functionaliteiten en een prachtige scherm, dat kan concurreren met Apple's laatste iPads. Het is een van de beste 8-inch tablet op de markt, maar de concurrentie van de iPad mini 2 Retina zal hard zijn.
techradar.com | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 heeft een goed scherm en een krachtige processor, en dat alles in een fraaie metalen behuizing. Als je al een Android-gebruiker bent - of geen hoog bedrag voor de iPad mini 2 wil betalen - is dit model voor zijn prijs een goede keuze.
cnet.co.uk | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 heeft niet het ongelooflijk heldere display van de iPad mini 2 Retina of de kracht van de Google Nexus 7 2, maar het is wel een van de beste multitask-tablets, vol met leuke functionaliteiten.
mobilechoiceuk.com | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 is een sterke terugkeer van LG op de tabletmarkt. We hopen dat LG apparaten van deze kwaliteit blijft maken. De G Pad voelt eersteklas aan dankzij de uitstekende bouwkwaliteit en heeft genoeg sterke functionaliteiten om aanschaf te overwegen.
pocket-lint.co.uk | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 biedt meer dan plezierige prestaties en een comfortabel design. Voor een mid-range tablet is het ontwerp optimaal.
tabletpcreview.com | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 is een goede, maar geen exceptionele tablet. De tablet is goed gebouwd, heeft een prettig design en LG heeft Android niet te veel aangepast. Het is goed dat de G Pad niet een standaard 7-inch display biedt, maar daardoor gaat het wel de concurrentie met de iPad mini 2 Retina. En in vergelijking met het Retina-display van dat model is het scherm van de G Pad niet bijzonder helder. Daarentegen heeft LG's tablet een aantrekkelijkere prijs en een geheugenkaartslot.
t3.com | augustus 2013

De LG G Pad 8.3 heeft geen perfecte software, maar dankzij de goede prijs, degelijke specificaties en fraaie hardware is het toch een van tablets met de beste prijs-kwaliteitverhoudingen van het moment.
trustedreviews.com | augustus 2013