Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm6,0" (245 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto LG G Flex 1 Foto LG G Flex 2 Foto LG G Flex 3 Foto LG G Flex 4
De LG G Flex is een flexibele, zelfherstellende, innovatieve en snelle smartphone die de toekomst van smartphones toont.
laptopmag.com | oktober 2013

De LG G Flex is een goede keuze als je op zoek bent naar een ultra-large smartphone. Vooral de prestaties en accuduur zijn indrukwekkend.
techradar.com | oktober 2013

De LG G Flex toont het potentieel van de gebogen display-technologie, maar de snelle prestaties en uitstekende multitasking maken deze uitgebreide phablet veel meer dan een simpele tech-demo.
pcmag.com | oktober 2013

De LG G Flex is een dure 6-inch smartphone met een fraai en opvallend design, snelle prestaties en een lange accuduur. Maar enkele functionaliteiten zijn niet meer dan gimmicks.
laptopmag.com | oktober 2013

De LG G Flex is een succes als een experiment met nieuwe technologieen. Maar het toestel heeft te veel problemen om de hoge prijs te rechtvaardigen.
trustedreviews.com | oktober 2013

De LG G Flex is een interessante telefoon die voor ons goed werkte. Maar de realiteit is echter dat de meeste gebruikers het toestel te groot, het design te vreemd en vooral de prijs te hoog zullen vinden.
pocket-lint.co.uk | oktober 2013

De LG G Flex is alleen voor je geschikt als je een early-adoptor bent en je per se een duurdere, maar meer gebogen editie van de LG G2 in huis wil halen.
t3.com | oktober 2013

De LG G Flex is een erg goed toestel, maar we zouden dit model eerder als een tablet dan als een smartphone aanraden. Het scherm is niet Full HD en heeft een lagere resolutie dan de meeste concurrenten, maar de G Flex komt wel met veel andere toffe functionaliteiten, die vooral zijn gericht zijn op multimediagebruik. Maar door de grootte en het gebogen formaat is de G Flex niet prettig in je broekzak mee te dragen.
mobilechoiceuk.com | oktober 2013

De LG G Flex is vooral dankzij zijn geboden design een bijzondere smartphone. Het toestel is met 6-inch echter zo groot dat het eerder als tablet dan als smartphone is aan te bevelen: voor vele gebruikers is dit formaat immers echt te groot. De G Flex is een prima multimediatelefoon met handige multitask-opties en goede videomogelijkheden. Het Rear Key-design is even wennen, maar blijkt wel functioneel. De 'zelfherstellende' achterzijde is beperkt tot slechts zeer kleine beschadigen. Tot slot biedt het toestel vlotte prestaties, maar het is jammer dat het geheugen niet uitbreidbaar is. Grootste minpunt van de G Flex is echter de prijs: LG heeft haar gebogen smartphone een adviesprijs van maar liefst 749 euro gegeven.
portablegear.nl | oktober 2013