Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Kobo Aura 1 Foto Kobo Aura 2

Inleiding

De Kobo Aura is een 6-inch e-reader met ComfortLight-technologie, verlichting aan de voorzijde zodat het scherm ook in het donker is af te lezen. De Aura is verder voorzien van een helder eInk Pearl (met 212 dpi) display om het vernieuwen en doorschijnen van pagina's vrijwel te elimeren, pinch-en-zoom-mogelijkheden voor ePUBS/PDF's, 4GB opslagruimte (tot 3.000 boeken), uit te breiden tot 32GB door middel van een microSD-kaart en een batterijduur tot twee maanden. Tot slot is de e-reader uitgerust met Kobo's hernieuwde 'Reading Life'-app, een social reading-applicatie die het mogelijk maakt nieuwe content te verzamelen en te ontdekken. Eerder verscheen de Kobo Aura HD. In September 2016 heeft dit model een update gekregen en gaat sindsdien door het leven als de Kobo Aura Edition 2. Het microSD slot van de originele Aura is komen te vervallen. Voor de rest is de e-reader hetzelfde gebleven.

TypeGenius

Het uiterlijk van de e-books pas je met TypeGenius aan op je eigen voorkeuren. Met TypeGenius kun je de behoefte aanpassen met exclusieve instellingen voor dikte en scherpte en de keuze uit 11 verschillende fonts en meer dan 50 lettergroottes. Daarnaast kunnen marges worden aangepast en passages gemarkeerd, notities bij woorden worden genoteerd en woorden worden opgezocht met behulp van het ingebouwde woordenboek.

Prijzen en beoordelingen Kobo Aura

Van de Kobo Aura staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Kobo Aura is door 5bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 7,0. Lees in het Kobo Aura testoverzicht de testen

Specificaties Kobo Aura

Algemeen
ProductKobo Aura
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht174 gram
Afmetingen150,0 x 114,0 x 8,0 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.024 x 768px
Schermsoorte-ink Pearl
Geheugen
Opslag4 GB + microSD
Uitbreidbaar
FormatenePUB, PDF, MOBI, TXT, HTML, XHTML, RTF, CBZ, CBR
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB 2.0