Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm4,7" (312 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto HTC One X 1 Foto HTC One X 2 Foto HTC One X 3 Foto HTC One X 4
De HTC One X is fantastisch, afgezien van de batterijduur die frustrerend kort is. Het design is echter licht en stijlvol, het scherm is uitstekend en je krijgt de beschikking over de laatste Android 4.0-editie, zodat dit toestel zeker 'futureproof' is.
techradar.com | februari 2012

De HTC One X is een krachtige quad-core smartphone, die je helemaal naar wens kan customizen, met een uitstekende camera en een helder scherm.
mobilechoiceuk.com | februari 2012

De HTC One X is een uitstekend nieuw vlaggenschip-model van HTC. Deze Android 4.0-smartphone heeft een fantastisch design, een groot en helder display, en biedt een prima HTC Sense-ervaring. De One X biedt meer Android-mogelijkheden dan voorgaande HTC-telefoons, maar blijft toch typisch een HTC-toestel.
pocket-lint.co.uk | februari 2012

De HTC One X is een smartphone die vooral zeer geschikt is voor gadget-liefhebbers met een grote portemonnee, die een telefoon met een zeer krachtige processor willen. Helaas voor hen gaat al deze processorkracht wel ten koste van de accuduur, die benedengemiddeld is.
cnet.co.uk | februari 2012

De HTC One X is een fantastische Android-smartphone met elke sleutelfunctionaliteit die je kan bedenken. Het HD-scherm is het beste dat we ooit gezien hebben, de quad-core processor is supersnel, de camera is indrukwekkend en het design is redelijk slim, afgezien van enkele kleine ergonomie- en designproblemen. Ook is de One X nogal aan de grote kant. Niettemin momenteel een van de beste smartphones op de markt.
trustedreviews.com | februari 2012

De HTC One X is een fraaie, snelle, krachtige en veelzijdige smartphone. Alle kernfunctionaliteiten (zoals het OS, de camera, Beats Audio) hebben veel aandacht gekregen, maar ook de details (zoals de 3,5mm poort en de speakers aan de achterzijde) zijn goed uitgewerkt. Als je kan leven met het grote (4,7-inch) formaat, is het de beste Android-smartphone die je in huis kan halen.
t3.com | februari 2012

De HTC One X heeft een uitstekend design, een fantastisch display en biedt prima prestaties en veel goed uitgedachte software. Minpunten zijn echter de batterijduur en enkele vervelende onregelmatigheden in de software, maar verder is het een uitstekende Android-smartphone.
pcadvisor.co.uk | februari 2012

De HTC One X is een fantastische smartphone, mits je zijn mindere punten kan vergeven. De belkwaliteit is benedengemiddeld, de geluidsopname bij video's is slecht en er staat veel overbodige software op het toestel. Maar verder is het een fantastische Android-telefoon met een zeer hoogwaardig design, die je iedereen met trots kan tonen.
pcworld.com | februari 2012

De HTC One X heeft een fantastisch HD-display en een supersnelle camera en is daarmee van van de beste Android-smartphones die momenteel op de markt is.
laptopmag.com | februari 2012

De HTC One X is, onder meer dankzij het fantastische HD-display en Android 4.0 Ice Cream Sandwich, momenteel de koning onder de Android-smartphones.
pcmag.com | februari 2012