Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm4,5" (218 ppi)
Camera5,0 megapixel
Foto HTC Desire 320 1 Foto HTC Desire 320 2 Foto HTC Desire 320 3

Inleiding

De HTC Desire 320 is een mid-range smartphone met een groot 4,5-inch touchscreen en het Android 4.4 KitKat-besturingssysteem. Dankzij Google's Android OS heb je meteen toegang tot de bekende Google-toepassingen, waaronder YouTube en Gmail. Het toestel beschikt over een 5-megapixel camera (met Full HD-videorecorder) aan de achterzijde en een 2-megapixel camera aan de voorzijde. Ondersteuning van WiFi, 3G/HSPA+ en Bluetooth 4.0 is standaard, support voor 4G/LTE ontbreekt. Het 4GB geheugen is uitbreidbaar via microSD en de 1,3GHz quad-core processor zorgt voor degelijke prestaties. Dankzij HTC BlinkFeed blijf je op de hoogte van het laatste nieuws en social media-updates op het startscherm. Met de Offline Reading-modus is het mogelijk de meest recente artikelen altijd en overal te lezen. Artikelen kunnen toegevoegd worden aan de leeslijst en worden gedownload wanneer het toestel verbinding met WiFi maakt. Tot slot kan je met Video Highlights-functie van HTC eenvoudig mini-filmpjes op muziek maken van je eigen foto's en video's. Dit toestel volgt de HTC Desire 310 op.

Specificaties

De HTC Desire 320 is voorzien van een 1,3 GHz ARM Cortex-A7 quad-core processor, 512 MB RAM en 4 GB intern opslaggeheugen. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (microSD). De capaciteit van de accu bedraagt 2.100 mAh. Met de Desire 320 kan je snel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. Met HSDPA zijn snelle laadtijden gegarandeerd. Het toestel ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken). Foto's en video's maak je met de 5-megapixel camera aan de achterzijde van het toestel. De frontcamera, bijvoorbeeld voor selfies en videogesprekken, heeft een resolutie van 2,0 megapixel. De camera op de HTC Desire 320 heeft geen flitser. De HTC Desire 320 is uitgerust met een TFT-scherm met een resolutie van 480 x 854 pixels. TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor elektronische apparaten. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Tot slot biedt de Desire 320 een FM tuner (voor overal en altijd gratis radio). De HTC Desire 320 is enkel verkrijgbaar in de kleur grijs.

Besturingssysteem (OS)

De HTC Desire 320 draait op Android 4.4. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.4 KitKat is, net als alle versies vanaf 4.0, zowel geschikt voor tablets als smartphones. Nieuw voor versie 4.4 zijn onder meer snellere prestaties en een betere accuduur. Daarnaast is er een nieuwe full-screen immersive mode waarin elke pixel op het scherm wordt weergegeven (en alle interface-elementen worden verborgen). Verder is in deze versie Google Cloud Print (waarmee je via WiFi draadloos kan printen met daarvoor geschikte apps) geintegreerd. Google Hangouts+ is vanaf Android 4.4 de centrale plaats voor communicatie: naast chat- en videogesprekken voeren kan je vanuit Hangouts nu ook SMS- en MMS-berichten versturen. Handig is verder een geintegreerde screen recorder, waarmee je een MP4-video kan maken van activiteiten op het scherm. Voor Android 4.4 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Google Play Store (Android Market).

Multimedia

De |Merk| |Product| ondersteunt dankzij Android standaard een breed scala aan multimedia-bestandsformaten. Op muziekgebied speel je AAC, AAC+ (vanaf Android 4.1), WAV en natuurlijk MP3 zonder converteren af. Op het gebied van afbeeldingen geldt dat voor JPEG, GIF, PNG of BMP. De standaard videospeler ondersteunt ten slotte H.263, H.264 AVC en MPEG4. Uiteraard is het aantal ondersteunde bestandsformaten altijd uit te breiden door een andere muziek- of videospeler te installeren.

Prijzen en beoordelingen HTC Desire 320

Van de HTC Desire 320 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de HTC Desire 320 beschikbaar.

Specificaties HTC Desire 320

Algemeen
ProductHTC Desire 320
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht145 gram
Afmetingen132,0 x 67,8 x 10,5 mm
IP codering
Soort simkaartmicro-SIM
Accuvermogen2.100 mAh
Besturingssysteem
OSAndroid 4.4
CPU/Geheugen
ProcessorARM Cortex-A7
Kloksnelheid4 core (max 1,3 GHz)
RAM512 MB
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm4,5" (218 ppi)
Resolutie480 x 854px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera5,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
Selfiecamera2,0 megapixel
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingmicroUSB