Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag16 GB
Scherm7,0" (216 ppi)
Camera1,2 megapixel
Foto Google Nexus 7 1 Foto Google Nexus 7 2 Foto Google Nexus 7 3 Foto Google Nexus 7 4 Foto Google Nexus 7 5 Foto Google Nexus 7 6 Foto Google Nexus 7 7 Foto Google Nexus 7 8 Foto Google Nexus 7 9 Foto Google Nexus 7 10 Foto Google Nexus 7 11 Foto Google Nexus 7 12
De Google Nexus 7 is de beste 7-inch tablet tot dusverre, met snelle quad-core prestaties, een uitstekend design, Google's slimme Android 4.1 Jelly Bean-besturingssysteem en een fantastische prijs.
laptopmag.com | juni 2012

De Google Nexus 7 van Asus en Google is een fantastisch kleine tablet met een ongelooflijk aantrekkelijke prijs.
pcmag.com | juni 2012

De Google Nexus 7 biedt een uitstekend display, snelle prestaties, een prettige bediening en leuke multimedia-specificaties. Daarmee is de Nexus 7 de beste 7-inch tablet van het moment. Ook de prijs is fantastisch. Nu maar hopen dat de Nexus 7 snel naar Europa komt.
cnet.de | juni 2012

De Google Nexus 7 vult uitstekend het gat tussen de 3,5-inch iPod touch en de 9,7-inch iPad en toont daarmee aan dat er ook toekomst is voor een eventuele iPad mini.
techradar.com | juni 2012

De Google Nexus 7 is dankzij het fantastische HD-display, de Android 4.1 Jelly Bean-software en de quad-core processor een fantastische tablet, voor een budgetprijs.
cnet.co.uk | juni 2012

De Google Nexus 7 is, mede dankzij de zeer aantrekkelijke budget-prijs, een fantastische tablet. Er is niet zo veel content voor als voor de iPad en Apple's tablet is iets gebruiksvriendelijker, maar niettemin hebben Asus en Google een uitstekende en weldoordachte 7-inch tablet ontwikkeld.
t3.com | juni 2012

De Google Nexus 7 is een van de beste gadget-koopjes van het jaar. Deze 7-inch Android 4.1-tablet is zo agressief geprijsd, dat alle fabrikanten van budget-tablets er bang van worden. Niettemin voelt de Nexus 7 niet goedkoop aan, dankzij de krachtige quad-core processor en de textuur-achterzijde. Helaas worden nog niet alle Google-services buiten de Verenigde Staten ondersteund, maar voor zijn prijs is het wel de beste tablet op de markt.
trustedreviews.com | juni 2012

De Google Nexus 7 is een slimme 7-inch tablet, die perfect geschikt is voor games, video's en internet. Daarnaast is de prijs lager dan van bijna alle andere Android-tablets op de markt.
mobilechoiceuk.com | juni 2012

De Google Nexus 7 is goed gebouwd en biedt high-end specificaties, inclusief de laatste Android (4.1) versie. Daarmee krijg je alles wat je wenst van een tablet voor dagelijks gebruik - voor een aantrekkelijke prijs.
tabletpcreview.com | juni 2012