Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin zumo 395LM 1 Foto Garmin zumo 395LM 2 Foto Garmin zumo 395LM 3

Inleiding

De Garmin zumo 395LM is een speciaal navigatiesysteem voor motorrijders. Het 4,3-inch touchscreen isáhandschoenvriendelijk, in zonlicht leesbaar, bestand tegen brandstofdamp, UV-straling en slechte weersomstandigheden (IPX7). De zumo 395LM is voorzien van een handige waarschuwingsfunctie die je attendeert op naderende scherpe bochten, gewijzigde maximumsnelheid, spoorwegovergangen, overstekend wild en schoolzones. Je wordt ook gewaarschuwd als je van de verkeerde kant een straat met eenrichtingsverkeer wilt inrijden en als je roodlichtcamera's en flitsers nadert.áDe 395LM is standaard voorzien van een ingebouwde tripcomputer met digitale brandstofmeter. Op die manier kan je gemakkelijk schatten hoeveel kilometer je nog kunt rijden voordat de tank leeg is. Dynamische tankstopwaarschuwingen geven aan wanneer het tijd is om te tanken en waar je het dichtstbijzijnde tankstation kunt vinden. Een handige maximumsnelheidsindicator geeft aan wanneer je gas moet terugnemen. Rijbaanassistent met knooppuntbeeld geeft kruispunten en knooppunten op de route weer, zodat je ingewikkelde overgangen gemakkelijk kunt passeren. De zumo 395LM is te synchroniseren met een compatibele smartphone en een Bluetooth-helm of-headset, zodat ook handfree bellen tot de mogelijkheden behoort. Met de bedieningsknoppen op het touchscreen van de 395LM kan je ook muziek en media afspelen via een compatibele MP3-speler of smartphone (hiertoe is een iPhone 4S of hoger of een iPod touch 2G of hoger vereist). De zumo 395LM is daarnaastávoorzien van een servicelogboek waarin de data van service- en onderhoudsbeurten aan je motorfiets en het aantal gereden kilometers worden geregistreerd.áDe zumo 395LM wordt geleverd met gratis kaartupdates gedurende de hele levensduur van het toestel. Tegelijkertijd met dit model is de Garmin zumo 595LM (5-inch) geintroduceerd.

Apparaat & afmetingen

De Garmin zumo 395LM is een navigatiesysteem met een gewicht van 270 gram. De afmetingen van de navigator zijn 13,0 x 9,4 x 3,0 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 13,0 x 9,4 x 3,0 centimeter. De Garmin zumo 395LM is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin zumo 395LM is voorzien van een 0.00" beeldscherm (480 x 272 pixels). Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de zumo 395LM ook gebruiken als handsfreeset. De Garmin zumo 395LM biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De zumo 395LM wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin zumo 395LM

Van de Garmin zumo 395LM staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin zumo 395LM beschikbaar.

Specificaties Garmin zumo 395LM

Algemeen
ProductGarmin zumo 395LM
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht270 gram
Afmetingen130,0 x 94,0 x 30,0 mm
SubtypeMotornavigatie
Scherm
Scherm
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB