Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Garmin vivofit 1 Foto Garmin vivofit 2 Foto Garmin vivofit 3
De Garmin vivofit doet een paar compromissen om gebalanceerde functionaliteiten, stijl en gebruiksvriendelijkheid op een redelijk geprijsd model te kunnen combineren. Het resultaat is een actviteitstracker die een bepaalde groep, maar niet iedereen, zal aanspreken.
pcmag.com | januari 2010

De Garmin vivofit is een betaalbare fitness-tracker met een uitstekende batterijduur, maar biedt door een gebrek aan functionaliteiten toch niet het meeste waar voor zijn geld.
trustedreviews.com | januari 2010

De Garmin vivofit is minder nuttig als het donker wordt - aangezien het apparaat geen alarm en een scherm zonder backlight heeft. Gelukkig zijn er genoeg positieve punten, zoals de lage prijs, om deze fitnessband toch te kunnen aanraden.
techradar.com | januari 2010

De Garmin vivofit doet precies wat je van een eenvoudige activiteitstracker verwacht: je dagelijkse stappen, afgelegde afstand en verbrande calorieen bijhouden - en dat alles op een begrijpelijke manier. We hebben de vivofit langer gebruikt dan alle andere activiteitstrackers en we vonden het gebruik erg prettig, omdat het apparaatje zo eenvoudig in onze levens integreert, zonder dat je hoeft te stoppen en erover na te denken. Zeker voor zijn prijs is het een uitstekende activiteitstracker.
pocket-lint.co.uk | januari 2010