Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSWindows Mobile 6.1
Opslag MB
Scherm2,8" (286 ppi)
Camera3,0 megapixel
Foto Garmin nuvifone M20 1 Foto Garmin nuvifone M20 2 Foto Garmin nuvifone M20 3 Foto Garmin nuvifone M20 4

Inleiding

De Garmin-Asus nuvifone M20 is een geavanceerde gps-smartphone en is het tweede toestel dat voortvloeit uit de samenwerking tussen Garmin en Asus, na de Garmin-Asus nuvifone G60. Uiteraard is de nuvifone M20 dankzij de navigatiesoftware van Garmin zeer geschikt om mee te navigeren, maar ook wat betreft andere multimedia staat hij zijn mannetje. Zo beschikt de M20 over een 3 megapixel camera, Windows Mobile 6.1 als besturingssysteem en optimale internetmogelijkheden dankzij de ondersteuning van HSDPA, WiFi en push e-mail. Met de Garmin-Asus nuvifone M20 (beschikbaar met 4GB of 8GB intern geheugen) haal je dus zowel een compleet navigatiesysteem als een complete smartphone in huis.

Apparaat & afmetingen

De Garmin nuvifone M20 is een gps-smartphone met een gewicht van 99 gram. De afmetingen van de smartphone zijn 9,60 x 5,30 x 1,30 centimeter. De Garmin nuvifone M20 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Bel- & datafuncties

De Garmin nuvifone M20 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de nuvifone M20 kan je razendsnel mobiel internetten dankzij de HSDPA en UMTS ondersteuning. De snelheid van HSDPA heft het verschil tussen thuis en onderweg op. Met de Garmin nuvifone M20 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Garmin nuvifone M20 heeft 4 GB intern geheugen (Flash). Er is in totaal 1 slot voor extern microSD geheugen beschikbaar. Je kan data door middel van USB overzetten van en naar je PC. De nuvifone M20 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Multimedia

Windows Mobile biedt standaard een breed scala aan multimediafuncties. Zo kan je WMA en MP3 bestanden luisteren, en kan je WMV en MPEG video's bekijken. Met nieuwe software kan je ook andere bestandsformaten luisteren of bekijken. De Garmin nuvifone M20 heeft een ingebouwde camera met een 3.00 megapixel resolutie.

Scherm & bediening

De bediening van de smartphone vindt plaats op het apparaat zelf (touchscreen). De Garmin nuvifone M20 is uitgerust met een TFT kleurenscherm. Dit scherm heeft een resolutie van 640 x 480 pixels. De Garmin nuvifone M20 draait op Windows Mobile 6.1. Met Windows Mobile 6.1 heb je een mobiel kantoor op zak. Dit besturingssysteem komt met Microsofts belangrijkste mobiele toepassingen, zoals Outlook Mobile, Live Messenger, Office Mobile.

Prijzen en beoordelingen Garmin nuvifone M20

Van de Garmin nuvifone M20 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin nuvifone M20 beschikbaar.

Specificaties Garmin nuvifone M20

Algemeen
ProductGarmin-Asus nuvifone M20
Aankondiging2009
Verkoopstart2009
Design
Kleuren

Gewicht99 gram
Afmetingen96,0 x 53,0 x 13,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSWindows Mobile 6.1
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
Opslag4 GB + microSD
Scherm
Scherm2,8" (286 ppi)
Resolutie640 x 480px
SchermsoortTFT
Verstevigd glass
Camera
Camera3,0 megapixel
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidHSDPA
DualSIM
VerbindingUSB