Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm6,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin nuvi 66LMT 1 Foto Garmin nuvi 66LMT 2 Foto Garmin nuvi 66LMT 3

Inleiding

De Garmin nuvi 66LMT is een 6 inch navigatiesysteem uit de aantrekkelijk geprijsde Essential lijn. De nuvi 66LMT wordt geleverd met een onbeperkt aantal gratis kaart-updates. Kaart-updates bevatten ook de nieuwste nuttige punten, zodat je nuvi meer relevante en nauwkeurige resultaten kan weergeven. De nuvi 66LMT biedt tevens gratis lifetime verkeersinformatie gedurende de gehele nuttige levensduur van je Garmin toestel. Zo word je op de hoogte gesteld van vertragingen, de duur van vertragingen en mogelijke omrijdroutes. De nuvi 66LMT beschikt verder over een rijbaanassistent met knooppuntweergave die naderende knooppunten weergeeft en via duidelijke pijlen de juiste rijbaan aangeeft. Een adres zoek je gemakkelijk op in het gecombineerde zoekveld voor straten en nuttige punten. Handig is de extra informatie die de nuvi 66LMT laat zien op de kaart. In één oogopslag zie je de straatnaam, de huidige snelheidslimiet en de verwachte aankomsttijd. De ingebouwde flitspaalwaarschuwingen kan veel geld schelen als je een keer niet goed op let of bewust te hard rijdt. Het unieke Cyclops-flitspaalsysteem zorgt voor real-time, richtingspecifieke en nauwkeurige meldingen. Deze complete flitspaaldatabase is vooraf geladen op het navigatietoestel. Je kan periodieke of eenmalige updates aanschaffen om altijd over de nieuwste flitspaallocaties te beschikken. Tegelijk met de 66LMT introduceerde Garmin twee 5 inch navigatiesystemen, de nuvi 55 (5 inch, geen gratis kaart-updates) en de nuvi 55LMT (5 inch, gratis kaart-updates).

Apparaat & afmetingen

De Garmin nuvi 66LMT is een 6 inch navigatiesysteem met een gewicht van 244 gram. De afmetingen van de navigator zijn 16,8 x 9,4 x 2,1 centimeter.

Hardware en bediening

De Garmin nuvi 66LMT is voorzien van een 6.00\" touchscreen (480 x 800 pixels). Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de geïntegreerde bluetooth module kan je de nuvi 66LMT ook gebruiken als handsfreeset. De Garmin nuvi 66LMT biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De nuvi 66LMT wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin nuvi 66LMT

Van de Garmin nuvi 66LMT staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin nuvi 66LMT beschikbaar.

Specificaties Garmin nuvi 66LMT

Algemeen
ProductGarmin nuvi 66LMT
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht244 gram
Afmetingen168,0 x 94,0 x 21,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm6,0"
Resolutie480 x 800px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee