Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin nuvi 56LMT 1 Foto Garmin nuvi 56LMT 2 Foto Garmin nuvi 56LMT 3

Inleiding

De Garmin nuvi 56LMT (2014) is een 5 inch navigatiesysteem uit de betaalbare Essential-reeks van Garmin. Verschil ten opzichte van de nuvi 55 is dat de 56LMT voorzien is van een onbeperkt aantal gratis kaart-updates. Kaartupdates bevatten ook de nieuwste nuttige punten, zodat de nuvi meer relevante en nauwkeurige resultaten kan weergeven. De nuvi 66LMT biedt tevens gratis lifetime verkeersinformatie gedurende de gehele nuttige levensduur van uw Garmin toestel. Zo word je op de hoogte gesteld van vertragingen, de duur van vertragingen en mogelijke omrijdroutes. De nuvi 56LMT beschikt over een rijbaanassistent met knooppuntweergave die naderende knooppunten weergeeft en via goed zichtbare pijlen de juiste rijbaan aangeeft. Een adres zoek je gemakkelijk op in het gecombineerde zoekveld voor straten en nuttige punten. Handig is de extra informatie die de nuvi 55 laat zien op de kaart. In één oogopslag zie je de straatnaam, de huidige snelheidslimiet en de verwachte aankomsttijd. De ingebouwde flitspaalwaarschuwingen kan veel geld schelen als je een keer niet goed op let of bewust te hard rijdt. Het unieke Cyclops flitspaalsysteem voor real-time, richtingspecifieke en nauwkeurige meldingen. Deze complete flitspaaldatabase is vooraf geladen op uw navigatietoestel. Je kan periodieke of eenmalige updates aanschaffen om altijd over de nieuwste flitspaallocaties te beschikken. Naast de nuvi 56LMT biedt Garmin de nuvi 55 (geen gratis kaart-updates) en de nuvi 66LMT (6 inch, gratis kaart-updates).

Apparaat & afmetingen

De Garmin nuvi 56LMT is een 6 inch navigatiesysteem met een gewicht van 181 gram. De afmetingen van de navigator zijn 13,9 x 8,6 x 2,0 centimeter. De Garmin nuvi 56LMT is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin nuvi 56LMT is voorzien van een 5.00\" breedbeeld touchscreen (272 x 480 pixels). Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de geïntegreerde bluetooth module kan je de nuvi 56LMT ook gebruiken als handsfreeset. De Garmin nuvi 56LMT biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De nuvi 56LMT wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin nuvi 56LMT

Van de Garmin nuvi 56LMT staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin nuvi 56LMT beschikbaar.

Specificaties Garmin nuvi 56LMT

Algemeen
ProductGarmin nuvi 56LMT
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht181 gram
Afmetingen139,0 x 86,0 x 20,0 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie272 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee