Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm2,6"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Edge Touring 1 Foto Garmin Edge Touring 2 Foto Garmin Edge Touring 3

Inleiding

De Garmin Edge Touring werkt hetzelfde als een GPS-navigatietoestel in uw auto, maar dan met kaarten en functies die speciaal zijn afgestemd op gebruik op de fiets. Het systeem is probleemloos in de regen te gebruiken dankzij het IPX7-certificaat (dat betekent dat het toestel waterbestendig is). De Touring biedt modi voor fietsen, toerfietsen en mountainbiken om de meest geschikte route voor het type activiteit te berekenen via verharde, onverharde wegen en/of paden. Met de functie voor rondritten kan je op de Edge Touring instellen hoe ver je wil rijden en vervolgens uit drie mogelijke ritten kiezen die je terugbrengen op de plaats van vertrek. Middels Garmin Connect en Garmin Adventures kan je fietsroutes van anderen downloaden voor als je zelf geen inspiratie hebt. Op de Edge Touring vind je 200 nuttige punten (waypoints) voor fieters en het geheugen is uitbreidbaar via microSD. Het toestel komt met vooraf geladen Garmin Cycle Map van Europa. Dit model is ook verkrijgbaar in een Plus-uitvoering (met barometrische hoogtemeter en optionele hartslagmeter).

Apparaat & afmetingen

De Garmin Edge Touring is een fietsnavigatiesysteem met een gewicht van 98 gram. De afmetingen van de navigator zijn 9,3 x 5,1 x 2,5 centimeter. De Garmin Edge Touring is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Edge Touring is voorzien van een 2.60\" touchscreen (240 x 160 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De Garmin Edge Touring biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Edge Touring wordt geleverd met kaarten van West-Europa. Navteq levert de data voor de kaarten.

Prijzen en beoordelingen Garmin Edge Touring

Van de Garmin Edge Touring staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin Edge Touring beschikbaar.

Specificaties Garmin Edge Touring

Algemeen
ProductGarmin Edge Touring
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht98 gram
Afmetingen93,0 x 51,0 x 25,0 mm
SubtypeFietsnavigatie
Scherm
Scherm2,6"
Resolutie240 x 160px
Software
KaartenWest-Europa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingNee