Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm2,6"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Edge Touring Plus 1 Foto Garmin Edge Touring Plus 2 Foto Garmin Edge Touring Plus 3

Inleiding

De Garmin Edge Touring Plus werkt hetzelfde als een GPS-navigatietoestel in uw auto, maar dan met kaarten en functies die speciaal zijn afgestemd op gebruik op de fiets. De Touring Plus biedt modi voor fietsen, toerfietsen en mountainbiken om de meest geschikte route voor het type activiteit te berekenen via verharde, onverharde wegen en/of paden. Met de functie voor rondritten kan je op de Edge Touring Plus instellen hoe ver je wil rijden en vervolgens uit drie mogelijke ritten kiezen die je terugbrengen op de plaats van vertrek. Het systeem is probleemloos in de regen te gebruiken dankzij het IPX7-certificaat (dat betekent dat het toestel waterbestendig is). Middels Garmin Connect en Garmin Adventures kan je fietsroutes van anderen downloaden voor als je zelf geen inspiratie hebt. Op de Edge Touring Plus vind je 200 nuttige punten (waypoints) voor fieters en het geheugen is uitbreidbaar via microSD. Het toestel komt met vooraf geladen Garmin Cycle Map van Europa. De Plus-uitvoering van de Edge Touring beschikt als extra ten opzichte van het origineel over een barometrische hoogtemeter en de optionele mogelijkheid voor een hartslagmeter.

Apparaat & afmetingen

De Garmin Edge Touring Plus is een fietsnavigatiesysteem met een gewicht van 98 gram. De afmetingen van de navigator zijn 9,3 x 5,1 x 2,5 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 9,3 x 5,1 x 2,5 centimeter. De Garmin Edge Touring Plus is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Edge Touring Plus is voorzien van een 2.60" touchscreen (240 x 16 pixels). Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De Garmin Edge Touring Plus biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Edge Touring Plus wordt geleverd met kaarten van West-Europa. Navteq levert de data voor de kaarten.

Prijzen en beoordelingen Garmin Edge Touring Plus

Van de Garmin Edge Touring Plus staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin Edge Touring Plus beschikbaar.

Specificaties Garmin Edge Touring Plus

Algemeen
ProductGarmin Edge Touring Plus
Aankondiging2013
Verkoopstart2013
Design
Kleuren

Gewicht98 gram
Afmetingen93,0 x 51,0 x 25,0 mm
SubtypeFietsnavigatie
Scherm
Scherm2,6"
Resolutie240 x 16px
Software
KaartenWest-Europa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB