Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin dezlCam 1 Foto Garmin dezlCam 2 Foto Garmin dezlCam 3 Foto Garmin dezlCam 4 Foto Garmin dezlCam 5 Foto Garmin dezlCam 6

Inleiding

De Garmin dezlCam LMT-D is een 6-inch navigatiesysteem voor vrachtwagens met een ingebouwde dashcam. De dashcam maakt en bewaart HD-opnamen van elke botsing, wat essentieel kan zijn om de schuldvraag te beantwoorden. De dezlCam is met de magnetische steun gemakkelijk in een vrachtwagen te bevestigen en weer te verwijderen. Dankzij de kantelbare lens heb je altijd optimaal zicht op de weg, ongeacht of de camera op de voorruit of op het dashboard is bevestigd.†De optionele GPS overlay-functie voor het weergeven van locatie, snelheid, datum en tijd zorgt dat nauwkeurig wordt geregistreerd waar en wanneer een ongeval heeft plaatsgevonden. Een 8GB microSD-kaart, waarop de data wordt opgeslagen, is meegeleverd. Video-opnamen kunnen direct worden afgespeeld op het grote 6-inch scherm. Tevens is het mogelijk de dezlCam uit de vrachtwagen te nemen en met de†Snapshot-functie close-up opnamen te maken van eventuele schade na een aanrijding. De dezlCam wordt daarnaast geleverd met gedetailleerde kaarten (inclusief beperkingen voor vrachtwagens)†van Europa met gratis levenslange kaartupdates en digitale verkeersinformatie van Garmin. Het toestel biedt speciale vrachtwagennavigatie (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) en speciale Nuttige Punten voor vrachtwagenchauffeurs.De Garmin dezlCam beschikt verder over Bluetooth-functionaliteit, een geintegreerde microfoon en luidspreker, en ondersteuning van spraakgestuurde navigatie, zodat zowel handsfree bellen als handsfree navigeren tot de mogelijkheden behoort.†Behalve digitale verkeersinformatie (DAB+) ontvangt de dezlCam gratis weersinformatie in HD, inclusief huidige temperatuur en zesdaagse weersverwachting (gratis software-update is mogelijk vereist). De geavanceerde rijbaanassistentie (Active Lane Guidance) geeft met gesproken aanwijzingen en felgekleurde pijlen de juiste rijbaan aan en de photoReal knooppuntweergave geeft afritten in kleur en gedetailleerd weer. In de Bird's Eye knooppuntweergave kan je situaties bij kruispunten van bovenaf bezien.†Garmin Real Directions geeft vriendelijk gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriŽntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of afwezig zijn. De dezlCam ondersteunt tevens Smartphone Link, een gratis app voor mobiele toestellen, waarmee je het toestel kunt verbinden met een iPhone of Android-smartphone. Als de toestellen zijn gekoppeld, kan je op je dezlCam informatie delen via het data-abonnement van je telefoon.†Smartphone Link biedt ook toegang tot Garmin Live Services, real-time informatie over bijvoorbeeld weersomstandigheden die gratis of op abonnementsbasis beschikbaar is. De Garmin dezlCam is compatibel met de optionele†Garmin BC 30-draadloze achteruitrijcamera. Voor reguliere automobilisten bracht Garmin eerder de Garmin nuviCam LMT-D†(eveneens met dashcam)†op de markt.

Apparaat & afmetingen

De Garmin dezlCam is een navigatiesysteem met een gewicht van 319 gram. De afmetingen van de navigator zijn 18,3 x 9,4 x 1,5 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 18,3 x 9,4 x 1,5 centimeter. De Garmin dezlCam is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin dezlCam is voorzien van een 6.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Dankzij de geÔntegreerde bluetooth module kan je de dezlCam ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. De Garmin dezlCam biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De dezlCam wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin dezlCam

Van de Garmin dezlCam staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin dezlCam beschikbaar.

Specificaties Garmin dezlCam

Algemeen
ProductGarmin dezlCam LMT-D
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht319 gram
Afmetingen183,0 x 94,0 x 15,0 mm
SubtypeCampernavigatie
Scherm
Scherm6,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB