Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm7,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin dezl 770 1 Foto Garmin dezl 770 2

Inleiding

De Garmin dezl 770LMT is een navigatiesysteem met een glazen display van 7-inch, dat is geoptimaliseerd voor vrachtwagens, evenals de gelijktijdig aangekondigde 5-inch dezl 570LMT. Dit navigatiesysteem biedt levenslange gratis kaartupdates en ondersteunt HD Digital Traffic, Garmins verkeersservice. Tevens wordt HERE Maps ondersteund, naast de standaard meegeleverde kaarten.áDe dezl 770LMT bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Na invoering van het voertuigprofiel (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) vind je de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken. Het eenvoudige truckprofiel biedt de mogelijkheid om met ÚÚn druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen.áMet de dezl 770LMT is het mogelijk omáom handsfree te bellen via de ge´ntegreerde microfoon en luidspreker dankzij Bluetooth-ondersteuning.áTot slot biedt dit navigatiesysteemágeavanceerde rijbaanassistentie, spraakgestuurde navigatie en is hij compatibel met een optioneel verkrijgbare achteruitrijcamera.

Apparaat & afmetingen

De Garmin dezl 770 is een navigatiesysteem met een gewicht van 438 gram. De afmetingen van de navigator zijn 19,8 x 12,1 x 2,6 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 19,8 x 12,1 x 2,6 centimeter. De Garmin dezl 770 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin dezl 770 is voorzien van een 7.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de ge´ntegreerde bluetooth module kan je de dezl 770 ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. De Garmin dezl 770 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De dezl 770 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin dezl 770

Van de Garmin dezl 770 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin dezl 770 beschikbaar.

Specificaties Garmin dezl 770

Algemeen
ProductGarmin dezl 770LMT
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht438 gram
Afmetingen198,1 x 121,1 x 25,5 mm
SubtypeCampernavigatie
Scherm
Scherm7,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB