Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin dezl 570 1 Foto Garmin dezl 570 2

Inleiding

De Garmin dezl 570LMT is een 5-inch navigatiesysteem, dat is geoptimaliseerd voor vrachtwagennavigatie.†Extra luide, verbeterde luidsprekers zorgen ervoor dat de duidelijk gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen ook bij verkeerslawaai gemakkelijk te verstaan zijn.†Garmin Real Directions geeft gesproken aanwijzingen op basis van herkenbare oriŽntatiepunten, gebouwen en verkeerslichten, ook waar borden moeilijk leesbaar of afwezig zijn. De dezl 570LMT bevat gedetailleerde kaarten voor Europa, inclusief beperkingen voor vrachtwagens, zoals de hoogte van bruggen, scherpe bochten en gewichtslimieten, evenals relevantie informatie over de meeste hoofdwegen en snelwegen. Na invoering van het voertuigprofiel (instelbaar op hoogte, gewicht, lengte, breedte en gevaarlijke stoffen) vind je de routes die het meest geschikt zijn voor vrachtwagens met die kenmerken. Het eenvoudige truckprofiel biedt de mogelijkheid om met ťťn druk op de knop de oplegger met de juiste afmetingen te kiezen. Met de ingebouwde reisplanner kan je routes met meerdere stops maken en toekomstige ritten plannen en opslaan. Met Easy Route Shaping kan je je route gemakkelijk wijzigen en de gewenste wegen en steden selecteren door gewoon op het scherm te tikken. Met de dezl 570LMT is het mogelijk om†om handsfree te bellen via de geÔntegreerde microfoon en luidspreker dankzij Bluetooth-ondersteuning. Tot slot biedt dit navigatiesysteem†geavanceerde rijbaanassistentie, spraakgestuurde navigatie en is hij compatibel met een optioneel verkrijgbare achteruitrijcamera. Tegelijkertijd met dit model is de 7-inch Garmin dezl 770LMT aangekondigd.

Apparaat & afmetingen

De Garmin dezl 570 is een navigatiesysteem met een gewicht van 234 gram. De afmetingen van de navigator zijn 11,1 x 6,3 x 1,3 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 11,1 x 6,3 x 1,3 centimeter. De Garmin dezl 570 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin dezl 570 is voorzien van een 5.00" touchscreen (480 x 272 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Middels de ingebouwde TMC-ondersteuning kan je - gratis - live verkeersinformatie ontvangen op je navigatiesysteem. Dankzij de geÔntegreerde bluetooth module kan je de dezl 570 ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. De Garmin dezl 570 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De dezl 570 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin dezl 570

Van de Garmin dezl 570 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin dezl 570 beschikbaar.

Specificaties Garmin dezl 570

Algemeen
ProductGarmin dezl 570LMT
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht234 gram
Afmetingen111,0 x 63,0 x 12,7 mm
SubtypeCampernavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB