Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto Garmin Camper 660 1 Foto Garmin Camper 660 2 Foto Garmin Camper 660 3

Inleiding

De Garmin Camper 660LMT-D is een navigatiesysteem met een 6-inch capacitief touchscreen voor camper- en caravanliefhebbers.†Het toestel wordt geleverd met vooraf geÔnstalleerde, gedetailleerde kaarten van Europa, met informatie over beperkingen op de weg, zoals de hoogte van bruggen, en andere relevante informatie over de meeste hoofd- en snelwegen.†Routes worden bepaald op basis van hoogte, gewicht, lengte en breedte van je camper of caravan. De†Camper 660LMT-D is daarnaast voorzien van een kaartfunctie waarmee je hoogtegegevens over de route die je gaat afleggen kunt weergeven op het navigatiescherm. Door op hoogtegegevens te tikken kan je het hoogteprofiel uitvouwen voor een meer gedetailleerd overzicht van de huidige en te verwachten hellingsgraad. Ook vind je op het systeem de†ACSI-campingadreslijst (een†uitgebreide lijst van kampeerterreinen met meer dan 9000 campings in Europa).†De database van de Camper 660LMT-D met vooraf geladen nuttige punten bevat dankzij Foursquare-ondersteuning miljoenen nieuwe en populaire nuttige punten.†De Camper 660LMT-D biedt geavanceerde rijbaanassistentie en†Garmin Real Directions met "gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen" geeft†vriendelijk gesproken richtingaanwijzingen op basis van herkenbare oriŽntatiepunten. Dit model biedt †gratis kaarten en updates gedurende de nuttige levensduur van het toestel.†Tot slot ondersteunt dit navigatieysteem spraakgestuurde navigatie en Bluetooth, zodat ook handsfree bellen en handsfree navigeren tot de mogelijkheden behoort. Via Smartphone Link is het systeem aan een iPhone of Android-smartphone te koppelen. De Camper 660LMT-D†is compatibel met de optionele†BC 30-draadloze achteruitrijcamera. Eerder verscheen de 7-inch Garmin Camper 760LMT-D.

Apparaat & afmetingen

De Garmin Camper 660 is een navigatiesysteem met een gewicht van 268 gram. De afmetingen van de navigator zijn 16,8 x 9,4 x 1,9 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 16,8 x 9,4 x 1,9 centimeter. De Garmin Camper 660 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De Garmin Camper 660 is voorzien van een 6.00" breedbeeld touchscreen (800 x 480 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Dankzij de geÔntegreerde bluetooth module kan je de Camper 660 ook gebruiken als handsfreeset. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. Met de fm-zender kan je bovendien het geluid van het navigatiesysteem over de luidsprekers van je auto laten horen. De Garmin Camper 660 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De Camper 660 wordt geleverd met kaarten van Europa. Navteq levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen Garmin Camper 660

Van de Garmin Camper 660 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Garmin Camper 660 beschikbaar.

Specificaties Garmin Camper 660

Algemeen
ProductGarmin Camper 660LMT-D
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht268 gram
Afmetingen168,0 x 94,0 x 19,0 mm
SubtypeCampernavigatie
Scherm
Scherm6,0"
Resolutie800 x 480px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB