Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm0,7"
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Creative Zen Krystal 1

Inleiding

De Creative Zen Krystal is een compacte en sportieve MP3-speler. Qua vormgeving lijkt de Zen Krystal erg op de Creative Zen Stone. De speler heeft alleen een 0.7" inch (64x64) OLED-scherm, maar is door zijn compactheid wel geschikt voor hardlopers. Leuk is dat de speler beschikt over een ingebouwde pedometer, waarmee je je jogprestaties kan bijhouden. De Creative Zen Krystal heeft 4 GB geheugen, dus je kan er veel muziek op kwijt. Verder beschikt hij over FM-radio en voice-recorder. De Zen Krystal is niet in Nederland verkrijgbaar.

Apparaat & afmetingen

De Creative Zen Krystal is een sportieve mp3-speler met een gewicht van 22 gram. De afmetingen van de speler zijn 5,70 x 3,70 x 1,10 centimeter. De Creative Zen Krystal is verkrijgbaar in de kleuren zwart en zwart.

Geheugen en connectivity

De Creative Zen Krystal heeft 4 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative Zen Krystal sluit je via USB aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative Zen Krystal kan je MP3, WMA en WMA muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. met een resolutie van 64 x 64 pixels. Deze Creative is verder voorzien van een ingebouwde FM radio voor live radio onderweg. Daarnaast is het middels de ingebouwde voicerecorder mogelijk om geluiden op te nemen.

Prijzen en beoordelingen Creative Zen Krystal

Van de Creative Zen Krystal staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Creative Zen Krystal beschikbaar.

Specificaties Creative Zen Krystal

Algemeen
ProductCreative Zen Krystal
Aankondiging2008
Verkoopstart2008
Design
Kleuren

Gewicht22 gram
Afmetingen57,0 x 37,0 x 11,0 mm
Scherm
Scherm0,7"
Resolutie64 x 64px
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, WMA
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB