Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag1 GB
WiFi
Foto Creative ZEN Stone 1 Foto Creative ZEN Stone 2 Foto Creative ZEN Stone 3

Inleiding

De Creative ZEN Stone is de allerkleinste mp3-speler van Creative ooit. Met een gewicht van slechts 19 gram (inclusief accu) is de ZEN Stone ook nog eens extreem licht. Creative positioneert de ZEN Stone als een echte budgetspeler. Met een verkoopprijs van minder dan 50 euro zal de Stone een geduchte merkconcurrent worden voor de merkloze budgetspelers. Ondanks zijn lage prijs toch 1 gb intern geheugen en mp3 en wma ondersteuning. Een fm-tuner en een voicerecorder ontbreken, maar gezien de prijs is dat geen schande.

Apparaat & afmetingen

De Creative ZEN Stone is een superkleine mp3-speler met een gewicht van 19 gram. De afmetingen van de speler zijn 5,40 x 3,60 x 1,30 centimeter. De speeltijd van de Li-Ion accu bedraagt (onder ideale omstandigheden) 10 uur achtereenvolgens. De Creative ZEN Stone is verkrijgbaar in de kleuren blauw, rood, roze, groen, zwart, wit, beige en geel.

Geheugen en connectivity

De Creative ZEN Stone is verkrijgbaar in geheugenuitvoeringen van 1 GB en 2 GB. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar. De Creative ZEN Stone sluit je via USB 2.0 aan op je computer.

Multimedia

Met de Creative ZEN Stone kan je MP3, WMA en Audible muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Creative heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Creative ZEN Stone

Van de Creative ZEN Stone staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Creative ZEN Stone is door 2bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 9,0. Lees in het Creative ZEN Stone testoverzicht de testen

Specificaties Creative ZEN Stone

Algemeen
ProductCreative ZEN Stone
Aankondiging2007
Verkoopstart2007
Design
Kleuren

Gewicht19 gram
Afmetingen54,0 x 36,0 x 13,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag1 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, Audible
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingUSB 2.0