Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Resolutie20,3 megapixel
Zoom65x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon Powershot SX70 HS 1 Foto Canon Powershot SX70 HS 2 Foto Canon Powershot SX70 HS 3

Inleiding

De Canon PowerShot SX70 volgt de SX60 op en is in september 2018 geïntroduceerd. De SX70 HS heeft een enorm zoombereik van 65x. Met zijn enorme zoombereik, leg je met de SX70 HS vrijwel alles goed vast: van een concert, afstudeerceremonie tot de details op een vliegtuig op grote hoogte. De 0cm Macromodus stelt je in staat je te concentreren op onderwerpen die de lens ‘aanraken’ en is ideaal voor het vastleggen van extreme close-ups. De Zoom Frame Assist Lock-functie helpt bij het bewaken van de compositie bij supertele-opnamen en maakt de camera geschikt voor het vastleggen van snelle sporten of wilde dieren.

Snelle DIGIC 8 processor

De Canon PowerShot SX70 HS heeft de geavanceerde en supersnelle DIGIC 8-processor als basis. Deze processor produceert hoge resolutie foto’s, 4K Ultra High Definition video en haalt bij continu-opnamen een snelheid van 10 fps (frames per seconde). De autofocus is snel en aanpasbaar, zelfs bij weinig licht. Continu-AF is mogelijk bij opnamen met 5,7 fps, zodat ook spontane momenten met gemak zijn vast te leggen. De DIGIC 8-processor staat ook garant voor de 4K Ultra HD-videomogelijkheden van de camera, waaronder 4K time-lapse en 4K-fotobeelden. Prachtige landschappen en speciale herinneringen zijn hierdoor in de hoogste resolutie vast te leggen. De PowerShot SX70 HS biedt ook Remote Live View, waarmee foto’s op afstand kunnen worden gemaakt via een smartphone2. Heel handig bij het maken van bijvoorbeeld een familieportret waarbij iedereen er nu goed op staat.

Verbeterde CMOS-sensor

De verbeterde 20,3 Megapixel 1/2.3-type CMOS-sensor van de camera levert een 25 procent hogere resolutie in vergelijking met de SX60 HS, de voorganger van de Canon PowerShot SX70 HS. Dit resulteert in opnamen met een nieuw niveau aan detailregistratie en natuurlijke kleurweergave. De upgrade van deze sensor betekent ook dat grote fotoprints er prachtig uitzien wanneer ze met de PowerShot SX70 HS worden gemaakt. Dierbare familieherinneringen die als print aan de muur worden gehangen komen zo nog meer tot hun recht. Naast scherpe JPEG’s kan de Canon PowerShot SX70 HS scènes vastleggen als niet-gecomprimeerd RAW-type bestand.

Prijzen en beoordelingen Canon Powershot SX70 HS

Van de Canon Powershot SX70 HS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Canon Powershot SX70 HS is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Canon Powershot SX70 HS testoverzicht de test

Specificaties Canon Powershot SX70 HS

Algemeen
ProductCanon Powershot SX70 HS
Aankondiging2018
Verkoopstart2018
Design
Kleuren

Gewicht608 gram
Afmetingen127,0 x 90,9 x 116,6 mm
SubtypeSuperzoom camera
Waterdicht
Camera
Resolutie20,3 megapixel
Zoomrange21 - 1365 mm
Zoom65x
Groothoek
Stabilisatie
VideokwaliteitMPEG-4
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingmicroUSB