Interessant:

Canon PowerShot G7 X Mark II review


Grote foto
Beschikbaar
Resolutie20,0 megapixel
Zoom4x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot G7 X Mark II 1 Foto Canon PowerShot G7 X Mark II 2 Foto Canon PowerShot G7 X Mark II 3 Foto Canon PowerShot G7 X Mark II 4 Foto Canon PowerShot G7 X Mark II 5

Inleiding

De Canon PowerShot G7 X Mark II is gebaseerd op de voorgaande PowerShot G7 X en is de eerste camera met Canon's nieuwe DIGIC 7-processor. De camera heeft een 1-inch 20,1-megapixel CMOS-sensor en een 4.2x optische zoomlens. De DIGIC 7-processor maakt hoge AF-snelheden en 8 fps RAW-reeksopnamen mogelijk, vermindert ruis en helpt je de meest vluchtige momenten vast te leggen. De verbeterde onderwerpdetectie zorgt dat de camera ook focust op onderwerpen wanneer de verzadiging en het contrast gering zijn. Door een natuurlijke correctie uit te voeren, zorgt de EOS-achtige Auto Lighting Optimizer daarnaast voor verbetering van het contrast terwijl het evenwicht tussen licht en donker gehandhaafd blijft. De Optical Image Stabilizer met Dual Sensing IS-technologie helpt cameratrillingen verminderen en zo bewogen opnames voorkomen. De Lens Control Ring van de PowerShot G7 X Mark II biedt je instelbare toegang tot de belangrijkste instellingen met een dubbele functie om snel te schakelen tussen stapsgewijze en vloeiende actie. Voor nauwkeurige scherpstelling laat MF Peaking op het kantelbare touchscreen direct zien wat scherp in beeld is. In-camera RAW-beeldbewerking stelt je in staat om het bestandstype te kiezen en aanpassingen aan te geven, terwijl je ook blijft beschikken over de originele opname met de maximale resolutie. De connectiviteitsfuncties van de PowerShot G7 X Mark II zijn direct toegankelijk via de WiFi-knop. Dynamic NFC stelt je in staat met een tik verbinding te maken met andere NFC-apparatuur om direct gegevens te delen.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (SD, SDHC en SDXC). De camera ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken) en NFC (voor draadloze communicatie met andere NFC apparaten, zoals betaalterminals en audio-apparatuur).

Resolutie en lens

De PowerShot G7 X Mark II is uitgerust met een 20,0 megapixel ccd-chip en een lens met een zoomrange van 24 - 100 mm (35 mm equivalent). Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de groothoeklens kan je landschappen, vergezichten en andere grote composities fotograferen. De 4,2-voudige optische zoom stelt je ook in staat om details scherp te fotograferen. Tevens wordt er gebruik gemaakt van image stabilisatie, waardoor kleine bewegingen van de gebruiker worden geneutraliseerd.

Prijzen en beoordelingen Canon PowerShot G7 X Mark II

Van de Canon PowerShot G7 X Mark II staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Canon PowerShot G7 X Mark II is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,0. Lees in het Canon PowerShot G7 X Mark II testoverzicht de test

Specificaties Canon PowerShot G7 X Mark II

Algemeen
ProductCanon PowerShot G7 X Mark II
Aankondiging2016
Verkoopstart2016
Design
Kleuren

Gewicht319 gram
Afmetingen106,0 x 61,0 x 42,0 mm
SubtypeOnbekend
Waterdicht
Camera
Resolutie20,0 megapixel
Zoomrange24 - 100 mm
Zoom4x
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 60p
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingmicroUSB