Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie12,1 megapixel
Zoom5x
Scherm5,0"
WiFi
Foto Canon PowerShot G16 1 Foto Canon PowerShot G16 2 Foto Canon PowerShot G16 3
De Canon PowerShot G16 is een camera die je snel kan onderschatten, omdat dit toestel op het eerste oog veel lijkt op het voorgaande model. Maar huidige bezitters van de PowerShot G15 zullen het verschil wel zien en tot de conclusie komen dat het een prima camera is voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde compactcamera, net onder het niveau van een spiegelreflexcamera.
cameralabs.com | augustus 2013

De Canon PowerShot G16 biedt een indrukwekkende bedieningslayout en WiFi, maar de matige optische viewfinder stelt teleur.
pcmag.com | augustus 2013

De Canon PowerShot G16 is weer een kleine upgrade in Canons G-serie, waarin nog altijd solide en betrouwbare camera's te vinden zijn in de immer groeiende markt van premium compactcamera's. Het is goed dat WiFi is toegevoegd en de DIGIC 6-processor maakt een duidelijk verschil, maar verder worden we niet bijzonder enthousiast van dit nieuwe model. De beeldkwaliteit is wel uitstekend.
techradar.com | augustus 2013

De Canon PowerShot G16 is een dure geavanceerde compactcamera, maar de combinatie van een goede bouwkwaliteit, uitstekende prestaties en fantastische beeldkwaliteit maken het ook één van de beste compactcamera's op de markt.
trustedreviews.com | augustus 2013

De Canon PowerShot G16 ziet er wellicht wat gedateerd uit, zeker in vergelijking met modellen als de Sony RX100, maar het blijft niettemin een eersteklas allround compactcamera. Als iets goed is, is het goed en de G16 toont dat. De camera is door zijn grote formaat niet geschikt voor alle fotografen, maar de liefhebbers zullen tevreden zijn.
pocket-lint.co.uk | augustus 2013

De Canon PowerShot G16 is een stevige premium compactcamera. De beeldkwaliteit is uitstekend en de prijs is vergelijkbaar met spiegelreflexmodellen voor de consumentenmarkt.
t3.com | augustus 2013