Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSBlackBerry 10
Opslag MB
Scherm4,2" (355 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto BlackBerry Z10 1 Foto BlackBerry Z10 2 Foto BlackBerry Z10 3 Foto BlackBerry Z10 4 Foto BlackBerry Z10 5 Foto BlackBerry Z10 6
De BlackBerry Z10 is een degelijke smartphone met een sterke serie functionaliteiten en een fraai nieuw besturingssysteem, waarmee het zeker geschikt is voor technologische avonturiers.
techradar.com | januari 2013

De BlackBerry Z10 biedt een prettige multitasking-vriendelijke interface, een uitstekend touch-toetsenbord en een goede integratie van messaging en sociale netwerken. Maar BlackBerry moet de boel nog iets meer verfijnen.
laptopmag.com | januari 2013

De BlackBerry Z10 biedt degelijke hardware, al is het design een beetje saai en is de achterzijde van goedkoop plastic. Toch ziet het apparaat er fraai en opvallend uit. De functionaliteiten zijn prima in orde met een indrukwekkende camera, een goed scherm, NFC, 4G en een microSD-kaartslot. De prestaties hadden echter beter gekund. De BlackBerry Z10 heeft echter geen hardware-functionaliteit die echt uitzonderlijk is. Ook zijn er nog weinig apps voor beschikbaar en kan de software nog wel enige tweaks gebruiken.
trustedreviews.com | januari 2013

De BlackBerry Z10 is een degelijke smartphone voor zowel zakelijk als prive-gebruik dankzij een scherp scherm, een slim besturingssysteem en een uitstekend virtueel toetsenbord. Minpunten zijn echter het gebrekkige design, het ontbreken van uitzonderlijke functionaliteiten en het beperkte aanbod van apps en media.
mobilechoiceuk.com | januari 2013

De BlackBerry Z10 is een degelijke smartphone met een gloednieuwe interface en enkele uitstekende softwarefunctionaliteiten, zoals BlackBerry Messenger en ingebouwde fotobewerkingssoftware. Het aanbod van apps is echter problematisch: er zijn er te weinig, ze zijn moeilijk te vinden en vaak te duur. In combinatie met enkele vreemde software-elementen, een hoge prijs en een vreselijke navigatie-app is de Z10 niet beter dan huidige iOS- en Android-toestellen.
cnet.co.uk | januari 2013

De BlackBerry Z10 zal zonder twijfel BlackBerry-fans overtuigen. Als er meer apps voor beschikbaar komen, zullen ook andere gebruikers zich meer aangesproken voelen. Maar we kunnen ons niet voorstellen dat huidige gebruikers van iOS, Android en Windows Phone 8 massaal naar BlackBerry 10 overlopen.
t3.com | januari 2013

De BlackBerry Z10 is geen slechte telefoon, maar er zijn veel elementen die de concurrentie maar net kunnen bijbenen. Er zijn enkele minpunten, zoals de accuduur, en uiteindelijk heeft het toestel niet echt heel bijzondere punten.
pocket-lint.co.uk | januari 2013

De BlackBerry Z10 is een moderne smartphone van hoge kwaliteit met een focus op messaging. Maar het gebrek aan populaire apps en media is teleurstellend.
pcmag.com | januari 2013

De BlackBerry Z10 is een smartphone van hoge kwaliteit, met een uitstekend maar nog jong besturingssysteem in de vorm van BlackBerry 10.
notebookreview.com | januari 2013