Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSBlackBerry 10
Opslag MB
Scherm3,1" (328 ppi)
Camera8,0 megapixel
Foto BlackBerry Q10 1 Foto BlackBerry Q10 2 Foto BlackBerry Q10 3 Foto BlackBerry Q10 4
De BlackBerry Q10 is de nieuwe smartphone waarop BlackBerry-fanaten hebben zitten wachten. Het toestel heeft een uitstekend toetsenbord en welkome verbeteringen aan het besturingssysteem, maar het touchscreen is wel erg klein.
laptopmag.com | januari 2013

De BlackBerry Q10 is geen eersteklas media-gaming telefooon, maar het is wel een toestel waarop je snel kan typen en die een accu biedt die een dag mee kan. Het enige tekort is het enorme gebrek aan apps voor BlackBerry 10.
t3.com | januari 2013

De BlackBerry Q10 is een van de beste high-end smartphone met een qwerty-toetsenbord op de markt - maar daar zijn er dan ook niet veel van. In vergelijking met andere high-end smartphones met veel meer functionaliteiten is de Q10 echter wel erg duur.
techradar.com | januari 2013

De BlackBerry Q10 heeft een comfortabel qwerty-toetsenbord en een helder scherm. Teleurstellend zijn echter de hoge prijs, enkele vervelende software-gebreken en een lege app store.
cnet.co.uk | januari 2013

De BlackBerry Q10 is prettig omdat het toestel alles vertegenwoordigt wat BlackBerry-fans willen. Het design en het toetsenbord zijn uitstekend, maar de BlackBerry 10-software is niet uniek en ligt ver achter bij de concurrentie.
pocket-lint.co.uk | januari 2013

De BlackBerry Q10 is een prima smartphone voor liefhebbers van qwerty-toetsenbordjes en e-mailverslaafden. Maar als je geen fysiek toetsenbord hoeft, zijn er betere keuzes dan de Q10.
cnet.de | januari 2013

De BlackBerry Q10 is geen serieuze concurrent voor de Galaxy S4 of de HTC One, maar daar is het toestel ook niet voor bedoeld. Voor zakelijke gebruikers is de Q10 een welkome toevoeging en een grote stap voorwaarts ten opzichte van de verouderde BlackBerry Bold 9900. Maar het is niet waarschijnlijk dat de Q10 BlackBerry zal redden, helaas.
trustedreviews.com | januari 2013

De BlackBerry Q10 is een prima niche-product voor messaging-fanaten.
pcmag.com | januari 2013

De BlackBerry Q10 is een erg dure smartphone waarop je uitstekend kan tikken en waarmee je prima in touch blijft, maar voor de rest is er niet veel meer. De solide bouwkwaliteit en het fraaie design zijn aantrekkelijk, maar je betaalt voor het qwerty-toetsenbord, en alleen daarvoor is de prijs wel erg hoog.
| januari 2013