Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm7,0" (133 ppi)
CameraNee
Foto Archos Arnova ChildPad 1 Foto Archos Arnova ChildPad 2 Foto Archos Arnova ChildPad 3 Foto Archos Arnova ChildPad 4 Foto Archos Arnova ChildPad 5 Foto Archos Arnova ChildPad 6 Foto Archos Arnova ChildPad 7 Foto Archos Arnova ChildPad 8
De Arnova ChildPad lijkt heel wat, maar toch kunnen we deze 'kindertablet' niet aan ouders aanraden vanwege de onbetrouwbare ouderlijke filters, de matige games en de lastige interface. Als deze zaken beter waren geweest, was de ChildPad aantrekkelijker geweest. Nu is het niet goed genoeg.
pcadvisor.co.uk | januari 2011

De Archos Arnova ChildPad wil graag een kindvriendelijke Android-tablet zijn. De kindvriendelijke mogelijkheden gaan echter niet ver genoeg om de tablet geschikt te maken voor de allerjongsten. Android is niet zo toegankelijk als het iPad OS en daar verandert de ChildPad niets aan. Oudere kinderen zullen gefrustreerd raken door het slechte scherm en het gebrek aan apps doordat de Google Play Store niet wordt ondersteund.
trustedreviews.com | januari 2011

De Arnova ChildPad is een 7-inch Android-tablet met een kindvriendelijk design, maar verder kunnen we absoluut niets verzinnen waarvoor we dit model zouden aanraden.
laptopmag.com | januari 2011

De Archos ChildPad is niet de geavanceerdste tablet, maar voor weinig geld breng je wel de wereld van touchscreen-tablets naar je kind en zo bezien is de ChildPad een degelijke tablet met een goede prijs.
techradar.com | januari 2011