Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 2.2
Opslag MB
Scherm7,0" (133 ppi)
CameraNee
Foto Archos Arnova 7 1

Inleiding

De Archos Arnova 7 is een budget Android 2.2-tablet met WiFi- en mailfunctionaliteit. Daarnaast kan je op de Arnova 7 e-books lezen en HD-video's bekijken. Dankzij een dikte van 13 millimeter en een gewicht van 340 gram is de Arnova 7 makkelijk mee te nemen. Deze tablet heeft een USB-aansluiting en 4GB geheugen (uitbreidbaar via microSDHC). Tegelijkertijd met de Arnova 7 is de Archos Arnova 84 (8,4-inch en Android 2.1) geintroduceerd. Dit model is opgevolgd door de verbeterde Arnova 7 G2.

Apparaat & afmetingen

De Archos Arnova 7 is een budget-tablet met een gewicht van 340 gram. De afmetingen van het tablet zijn 19,30 x 12,00 x 1,30 centimeter. De Archos Arnova 7 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware

Welke processor de Archos Arnova 7 gebruikt is onbekend. De grootte van het werkgeheugen is onbekend. De maximale resolutie van het 7,0\" scherm is 480 x 800 pixels. Met de ingebouwde webcam kan je de Arnova 7 ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staat 1 USB poort tot je beschikking. Hier kan je randapparatuur als toetsenborden, muizen, of bijvoorbeeld printers op aansluiten. Handig is de ingebouwde 1-in-1 cardreader, om de meest gebruikte geheugenkaartjes te lezen en te beschrijven. Verder bezit de Arnova 7 in- en uitgangen voor internet en audio. Een extern scherm behoort niet tot de mogelijkheden. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Archos Arnova 7 kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Archos Arnova 7 draait op Android 2.2. Android is het (populaire) mobiele besturingssysteem van Google. Android 2.2 Froyo biedt een snellere JavaScript-verwerking dan voorgaande Android-edities. Tevens is het de eerste versie van Android met USB-tethering- en WiFi-hotspot-functionaliteit, zodat de Archos Arnova 7 is te gebruiken als mobiel modem. De belangrijkste toevoeging in Android 2.2 is echter de ondersteuning van Adobe Flash 10.1, waardoor Flash-websites goed zijn te bekijken. Voor Android 2.2 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market. Let op: niet alle Android 2.2-smartphones ondersteunen Flash en de Android Market.

Prijzen en beoordelingen Archos Arnova 7

Van de Archos Arnova 7 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Archos Arnova 7 beschikbaar.

Specificaties Archos Arnova 7

Algemeen
ProductArchos Arnova 7
Aankondiging2011
Verkoopstart2011
Design
Kleuren

Gewicht340 gram
Afmetingen193,0 x 120,0 x 13,0 mm
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 2.2
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm7,0" (133 ppi)
Resolutie480 x 800px
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet
VerbindingNee