Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm9,7"
CameraNee
Foto Archos 97 XS 1

Inleiding

De Archos 97 XS is de 9,7-inch tablet in Archos' Gen10 XS-serie tablets, naast de Archos 80 XS (8-inch) en Archos 101 XS (10,1-inch). Meer informatie, specificaties en afbeeldingen volgen.

Apparaat & afmetingen

De Archos 97 XS is een stijlvolle Android 4.0-tablet met een onbekend gewicht. Over de afmetingen zijn nog geen gegevens bekend. De Archos 97 XS is enkel verkrijgbaar in de kleur wit.

Hardware

De Archos 97 XS draait op een 0 MHz processor en heeft een intern geheugen van 0 MB. De grootte van het werkgeheugen is onbekend. De maximale resolutie van het 9,7\" scherm is 0 x 0 pixels. Met de ingebouwde webcam kan je de 97 XS ook gebruiken voor videogesprekken over internet.

Connectivity

Er staan geen USB-poorten tot je beschikking. Daardoor is de Archos 97 XS slecht uit te breiden met randapparatuur. Verder bezit de 97 XS in- en uitgangen voor internet en audio. Een extern scherm behoort niet tot de mogelijkheden. Bluetooth voor draadloze communicatie met bijvoorbeeld een telefoon ontbreekt helaas. De Archos 97 XS kan wel draadloos met internet worden verbonden via WiFi.

Software

De Archos 97 XS draait op Android 4.0. Android is het mobiele besturingssysteem van Google. Android 4.0 Ice Cream Sandwich is de eerste multi-platform variant van Android, die zowel bedoeld is voor smartphones als tablets. Nieuw in versie 4.0 zijn onder meer de People App (voor een snel overzicht, inclusief sociale netwerk-updates, van een contactpersoon), Face Unlock (telefoon beveiligen en unlocken middels gezichtsherkenning), Android Beam (snel data uitwisselen via NFC door simpelweg twee NFC-mobieltjes tegen elkaar aan te houden) en een datameter (die voor je bijhoudt hoeveel MB je verbruikt). Voor Android 4.0 zijn ook populaire apps als WhatsApp en Angry Birds beschikbaar in de Android Market.

Prijzen en beoordelingen Archos 97 XS

Van de Archos 97 XS staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Archos 97 XS beschikbaar.

Specificaties Archos 97 XS

Algemeen
ProductArchos 97 XS
Aankondiging2012
VerkoopstartVerwacht in Q3
Design
Kleuren

GewichtOnbekend
AfmetingenOnbekend
IP codering
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSAndroid 4.0
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
Kloksnelheid2 core
RAMOnbekend
OpslagOnbekend
Uitbreidbaar
Scherm
Scherm9,7"
ResolutieOnbekend
SchermsoortOnbekend
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
SelfiecameraNee
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
Mobiel internet
VerbindingNee