Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Apple Watch Series 3 1 Foto Apple Watch Series 3 2 Foto Apple Watch Series 3 3 Foto Apple Watch Series 3 4

De Apple Watch Series 3 is al weer de derde iteratie (na de Apple Watch Series 1 en Apple Watch Series 2) van de populaire smartwatch van Apple. Grootste vernieuwing is de ingebouwde simkaart, waardoor je het horloge volledig zelfstandig kan gebruiken. Helaas komt deze versie voorlopig niet naar Nederland. De Apple Watch Series 3 werkt op basis van S3, de derde-generatie-architectuur van Apple met een snellere dual-coreprocessor, waarmee apps sneller gestart worden en graphics er beter uitzien. Voor het eerst kan Siri via de ingebouwde luidspreker praten. Apple heeft een nieuwe aangepaste draadloze chip ontwikkeld, de W2, waarmee wifi 85 procent sneller werkt en Bluetooth en wifi 50 procent minder stroom verbruiken, terwijl de batterij toch de hele dag meegaat. De Apple Watch Series 3 is ook voorzien van een barometrische hoogtemeter die helpt bij het bijhouden van activiteiten, het aantal beklommen traptreden en work-outs die je buiten doet, inclusief hoogteverschillen.

watchOS 4

watchOS 4 is uitgerust met een vernieuwde Hartslagmeter-app, waardoor je nog meer inzicht in je hartslag krijgt, zoals metingen in rust, tijdens work-outs, herstel, wandelen en ademhalingssessies. Je kan er ook voor kiezen een melding te krijgen wanneer je hartslag in rust boven een bepaalde drempel uitkomt. Andere nieuwe watchOS 4-features zijn de proactieve Siri-wijzerplaat die de hele dag de meestgevraagde informatie weergeeft, een verbeterde Work-out-app met nieuwe interface, een aanpasbare HIIT-work-out (High Intensity Interval Training) en automatische instellingen voor in het zwembad. Met GymKit maak je snel verbinding met cardioapparatuur. Met de opnieuw ontwikkelde Muziek-app worden afspeellijsten zoals Nieuwe muziek-mix en Favorieten-mix automatisch gesynchroniseerd, samen met de muziek waar je het meest naar luistert.

Prijzen en beoordelingen Apple Watch Series 3

Van de Apple Watch Series 3 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Apple Watch Series 3 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 9,0. Lees in het Apple Watch Series 3 testoverzicht de test

Specificaties Apple Watch Series 3

Algemeen
ProductApple Watch Series 3
Aankondiging2017
Verkoopstart2017
Design
Kleuren

GewichtNee
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingNee