Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto Apple Watch Series 2 1 Foto Apple Watch Series 2 2 Foto Apple Watch Series 2 3 Foto Apple Watch Series 2 4 Foto Apple Watch Series 2 5 Foto Apple Watch Series 2 6 Foto Apple Watch Series 2 7 Foto Apple Watch Series 2 8 Foto Apple Watch Series 2 9

Tijdens haar tweejaarlijkse Apple Event heeft Apple de opvolger van de Apple Watch aangekondigd, de Apple Watch Series 2. De oude Apple Watch was spatwaterbestendig. De nieuwe Apple Watch Series 2 is watedicht tot een diepte van 50 meter, en is daarmee geschikt om mee te zwemmen, te surfen of gewoon rond te dobberen in het zwembad. Apple heeft compleet nieuwe algoritmen ontwikkeld voor twee nieuwe soorten trainingen: zwemmen in het zwembad en in open water. Apple Watch Series 2 kan baantjes tellen, het gemiddelde tempo per baantje bijhouden en automatisch het soort zwemslag detecteren om nauwkeurig het aantal verbrande calorieën te meten. Met de ingebouwde GPS-chip kan je de Apple Watch Series 2 ook gebruiken om de afstand, het tempo en de snelheid tijdens buitentrainingen zoals wandelen, hardlopen of fietsen te meten, zonder dat daarvoor een iPhone nodig is. Je kan direct aan een buitentraining beginnen; Apple Watch Series 2 maakt namelijk gebruik van wifi, gps en lokaal bewaarde satellietgegevens om snel de locatie te kunnen vaststellen. Na afronding van een buitentraining kun je in de Activiteit-app op je iPhone een routekaart bekijken waarop de variaties in snelheid zichtbaar zijn. Of je nu hardloopt, zwemt of van de ene naar de andere vergadering wandelt, de Activiteit-app op Apple Watch Series 2 laat alle dagelijkse activiteiten meetellen voor de ringen Staan, Bewegen en Trainen. De processor in de Watch Series 2 is tot 50 procent sneller dan zijn voorganger. Ook de helderheid van het display is sterk verbeterd. Met 1000 nits is het ruim twee keer helderder en daarmee zelfs het helderste display dat Apple ooit op de markt heeft gebracht. Daardoor is het nu nog gemakkelijker om buiten tijdens een zonnige dag in één oogopslag belangrijke informatie te zien.

De Apple Watch Edition

De Apple Watch Edition is nu verkrijgbaar in een keramische variant van de Apple Watch met een erg fraaie witte kast en alle ongelooflijke mogelijkheden van Apple Watch Series 2. Keramiek is een van de hardste materialen ter wereld – tot 4x harder dan roestvrij staal – en heeft een prachtige parelwitte afwerking die Apple Watch Edition uitzonderlijk krasbestendig maakt.

De Apple Watch Nike+

De Apple Watch Nike+ is ideaal voor hardlopers en combineert exclusieve Nike-sportbandjes met de Apple Watch Series 2. De exclusieve Siri-commando’s, speciale Nike-wijzerplaten en nauwe integratie met de nieuwe Nike+ Run Club-app zorgen ervoor dat Apple Watch Nike+ gebruikers optimaal motiveert om een stukje te hardlopen, met trainingsplannen die zich aanpassen aan het schema en de voortgang van de gebruiker en advies van de beste sporters en coaches ter wereld. Apple Watch Nike+ is ideaal voor iedere hardloper, of die nu net met de sport is begonnen of al meerdere marathons achter de rug heeft.

De Apple Watch Hermes

De Apple Watch Hermes is de meest modieuze Apple Watch en is een Apple Watch Series 2 gecombineerd met de prachtig afgewerkte leren bandjes in de kenmerkende stijlen van Hermès. De exclusieve wijzerplaten zijn geïnspireerd op de iconische Hermès-modellen Clipper, Cape Cod en Espace.

watchOS 3

De Watch Series 2 draait op watchOS 3, wat sterk verbeterde prestaties levert. Met watchOS 3 wordt het nog gemakkelijker wordt om direct veelgebruikte apps te starten – vanaf de wijzerplaat of vanuit het nieuwe Dock, dat de meest recente informatie weergeeft die op de achtergrond is geactualiseerd. Onderdeel van de nieuwe fitness- en gezondheidsvoorzieningen is de baanbrekende Ademhaling-app, die bedoeld is om de gebruikers te motiveren dagelijks ademhalingsoefeningen te doen ter ontspanning en stressvermindering. De Activiteit-app biedt nu de mogelijkheid te delen, te vergelijken, en je met anderen te meten. Zo kun je familie en vrienden gemotiveerd houden. Er zijn ook aangepaste mogelijkheden voor rolstoelgebruikers om speciale trainingen te doen en hun Activiteit-ringen te sluiten. Met nieuwe wijzerplaten als Minnie Mouse, Activiteit en Cijfers wordt je Apple Watch nu nog persoonlijker. Je swipet simpelweg van de ene naar de andere rand om een nieuwe wijzerplaat te kiezen, en met de nieuwe galerij met wijzerplaten in de Apple Watch-app op je iPhone is het nog gemakkelijker om wijzerplaten aan te passen en apps van andere ontwikkelaars te ontdekken.

Prijzen en beoordelingen Apple Watch Series 2

Van de Apple Watch Series 2 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Apple Watch Series 2 is door 3bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,3. Lees in het Apple Watch Series 2 testoverzicht de testen

Specificaties Apple Watch Series 2

Algemeen
ProductApple Watch Series 2Apple Watch Series 2Apple Watch Series 2 - HermesApple Watch Series 2 - Nike+Apple Watch Series 2 - Edition
Aankondiging20162016201620162016
Verkoopstart20162016201620162016
Design
Kleuren

GewichtNeeNeeNeeNeeNee
Waterdicht
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
ANT+
Hartslag
VerbindingOnbekendOnbekendOnbekendOnbekendOnbekend