Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Touchscreen
Opslag MB
WiFi
Foto Amazon Kindle Voyage 1 Foto Amazon Kindle Voyage 2 Foto Amazon Kindle Voyage 3 Foto Amazon Kindle Voyage 4

Inleiding

De Amazon Kindle Voyage is een e-reader met een 6-inch e-Ink Carta-touchscreen met een hoge resolutie van 330 ppi en een zelfregulerend ingebouwd licht. Het scherm van micro-geëtst glas is ontworpen om schittering uit te sluiten en de beleving van papier te creëren. Dankzij de PaginaDruk-functie kun je pagina's omslaan zonder een vinger op te tillen. Als je wat druk op het front uitoefent om een pagina om te slaan, zorgt PaginaDruk voor een stille tastrespons, met een directe reactie. Dankzij de zelfregulerende schermverlichting peilt de Kindle Voyage het licht in je omgeving en stelt deze zich in op de ideale helderheid, zodat je ook kan lezen in het donker. Alle lettertypes zijn individueel aangepast aan het pixelniveau voor optimaal en prettig lezen en je hebt de keuze uit acht lettergroottes. Met Page Flip kun je een boek per pagina doorbladeren, hoofdstukken doorlopen of snel het einde lezen. De Kindle Voyage ondersteunt WiFi en het is mogelijk om aantekeningen toe te voegen die je vervolgens kunt bewerken, wissen of exporteren van de Kindle Voyage naar je computer. Favoriete fragmenten en opvallende citaten zijn te delen via Facebook en Twitter, en je kan ook favoriete passages van andere Kindle-lezers bekijken. Woorden die zijn opgezocht in het woordenboek, worden automatisch toegevoegd aan Vocabulary Builder, zodat je je kennis kunt vergroten en woorden beter kunt onthouden. Eén oplaadsessie van de batterij is voldoende voor maximaal zes weken gebruiksduur, op basis van een half uur lezen per dag en met uitgeschakelde draadloze verbinding. Tot slot kan je op de Kindle Voyage meteen zien hoe lang het nog duurt om een hoofdstuk of boek uit te lezen. De functie 'Tijd om te lezen' is gebaseerd op jouw persoonlijke leessnelheid en wordt constant aangepast aan veranderingen in jouw tempo en gewoonten. Met 'Tijd om te lezen' kun je beslissen of je aan een nieuw hoodstuk begint of niet. De Kindle Voyage is ook beschikbaar in een uitvoering met 3G-support. Naast dit model voert Amazon de Kindle en de Kindle Paperwhite.

Apparaat & afmetingen

De Amazon Kindle Voyage is een e-reader met een gewicht van 180 gram. De afmetingen van de ereader zijn 16,2 x 11,5 x 0,8 centimeter. De afmetingen van de ereader zijn 16,2 x 11,5 x 0,8 centimeter. De Amazon Kindle Voyage is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart. Boeken lees je op het 6,0" e-ink Carta-scherm (1080 x 1440 pixels) van de Amazon Kindle Voyage. Dankzij het touchscreen is de ereader eenvoudig te bedienen. Een e-ink-scherm is speciaal ontworpen om de leeservaring van inkt op papier te evenaren. Voordeel is het extreem lage stroomverbruik en de goede leesbaarheid onder felle lichtomstandigheden. Deze eReader kan in ieder geval uit de voeten met 13 eBook- en document-formaten, te weten TXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP, AZW en AZW3 eBooks.

Geheugen & connectivity

De Amazon Kindle Voyage heeft 4 GB intern opslaggeheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. De ereader ondersteunt verder WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Prijzen en beoordelingen Amazon Kindle Voyage

Van de Amazon Kindle Voyage staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Amazon Kindle Voyage is door 6bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,7. Lees in het Amazon Kindle Voyage testoverzicht de testen

Specificaties Amazon Kindle Voyage

Algemeen
ProductAmazon Kindle Voyage
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht180 gram
Afmetingen162,0 x 115,0 x 7,6 mm
Waterdicht
Scherm
Scherm6,0"
Touchscreen
Resolutie1.080 x 1.440px
Schermsoorte-ink Carta
Geheugen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
FormatenTXT, PDF, MOBI, PRC, HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG, BMP, AZW, AZW3
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
VerbindingmicroUSB