Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm6,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom Start 60 1 Foto TomTom Start 60 2 Foto TomTom Start 60 3
De TomTom Start 60 Europe heeft een groot 6-inch display en dat is zeer verfrissend. Het navigeren wordt erdoor vereenvoudigd en je werkt je sneller door alle menu's heen. Daarnaast zijn de uitvergrote kruispunten erg nuttig en zijn de kaarten prima af te lezen. De Start 60 is een all-round winnaar.
cnet.co.uk | mei 2012

De TomTom Start 60 Europe is een van de beste navigatiesystemen die we ooit gerecenseerd hebben. Dankzij het grote 6-inch scherm en de heldere en kalme navigatiestem (die eenvoudig is te veranderen) met gesproken straatnamen, is het systeem zeer plezierig om in gebruik. Het bevestigingssysteem is wel een beetje lastig en het was handiger geweest als de power-toets aan de andere zijde van de bevestigingskant had gezeten, maar hier wen je na verloop van tijd wel aan. Ondanks deze minpunten, zet de TomTom Start 60 de standaard voor autonavigatiesystemen van dit moment.
techradar.com | mei 2012

De TomTom Start 60 (VIA 1605TM) is een uitstekende budget-gps, dankzij het heldere 6-inch display, de solide functionaliteiten, en de redelijke prijs.
pcmag.com | mei 2012

De TomTom Start 60 heeft, afgezien van het grote display, geen echte unieke punten. Ook de prijs is relatief hoog vergeleken bij de concurrentie en TomToms LIVE-services ontbreken op dit model. Reguliere reizigers zullen wellicht liever een model met de LIVE-service (vooral vanwege HD Traffic) kiezen. Maar als niet heel veel reist en een navigatiesysteem met een groot en goed zichtbaar scherm wil, is de Start 60 een uitstekende keuze.
trustedreviews.com | mei 2012

De TomTom Start 60 is een uitstekend navigatiesysteem met een lekker groot scherm, zodat je niet meer het kleine display van mobieltje hoeft te gebruiken om mee te navigeren.
pocket-lint.co.uk | mei 2012

De TomTom Start 60 (2014) is een breedbeeld-navigatiesysteem dat zijn werk goed doet, informatie goed organiseert en je het juiste aantal notificaties geeft om je te helpen navigeren. Maar dat is alles wat hij doet. De kaarten zijn duidelijk, de rijaanwijzingen zijn perfect en de interface is intuitief en simpel. Maar een smartphone-app doet hetzelfde voor een veel lagere prijs, en bovendien heb je dan ook de beschikking over een veel beter scherm en live verkeersinformatie.
t3.com | mei 2012