Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Waterdicht
Bluetooth
ANT+
Hartslag
Foto TomTom Multi-Sport Cardio 1 Foto TomTom Multi-Sport Cardio 2 Foto TomTom Multi-Sport Cardio 3 Foto TomTom Multi-Sport Cardio 4 Foto TomTom Multi-Sport Cardio 5 Foto TomTom Multi-Sport Cardio 6
De TomTom Multi-Sport Cardio is een sporthorloge dat zowel de beginnende als de gevorderde sporter zal aanspreken. Groot voordeel is dat je met één compact fraai horloge zowel je snelheid, tijd als hartslag kan bijhouden en dat te land, ter zee en op de fiets. De TomTom MySports software kan nog wat uitgebreider, maar dankzij de vele exportopties kan je ook andere online diensten gebruiken met meer functionaliteiten. Jammer dat de mobiele app alleen nog maar voor iOS beschikbaar is, maar daar wordt aangewerkt. Al met al is de TomTom Multi-sport Cardio een aanrader.
portablegear.nl | april 2014

De TomTom Multi-Sport Cardio is een flinke verbetering ten opzichte van TomTom's voorgaande sporthorloges, maar er blijven irritaties. Het vinden van een GPS-signaal duurder langer dan gewenst, de batterijduur is korter en het USB-oplaaddock betekent dat je niet meer on-the-go kan opladen. Niettemin is het een van de beste sportloges op de markt.
t3.com | april 2014

De TomTom Multi-Sport Cardio is niet goedkoop, maar het is wel een gedetailleerd apparaat met een uitstekende batterijduur, die veel kan bijdragen aan je training. De hartslagmeter is fantastisch, het apparaat is comfortabel om te dragen en de functionaliteiten blijven verder worden ontwikkeld. Al met al is het een uitstekend hulpstuk voor de training van elke hardloper of fietser.
pocket-lint.co.uk | april 2014

De TomTom Multi-Sport Cardio is een verleidelijke wearable voor reguliere gebruikers, maar de prijs is aan de hoge kant.
techradar.com | april 2014