Interessant:
Grote foto
Beschikbaar
Scherm5,0"
Stembediening
InternetNee
Bluetooth
Foto TomTom GO 51 1 Foto TomTom GO 51 2 Foto TomTom GO 51 3 Foto TomTom GO 51 4 Foto TomTom GO 51 5

Inleiding

De TomTom GO 51 is een navigatiesysteem met een 5-inch touchdisplay en de Tap & Go-interface. Hiermee tik je simpelweg op je favoriete bestemming op de kaart en je kunt vertrekken. Deze opvolger van de TomTom GO 50 ondersteunt tevens Speak & Go, zodat dit navigatiesysteem ook met je stem is te beiden. Lifetime Wereldkaarten biedt je de mogelijkheid elke wegenkaart ter wereld gratis te installeren en Lifetime Flitsers laat je zonder extra abonnement weten waar de vaste en mobiele flitsers staan. De Lifetime-services werken via een mobiele internetaansluiting. Via de smartphone (QuickGPSFix via Bluetooth) heb je toegang tot Lifetime TomTom Traffic voor realtime verkeersinformatie. Verder biedt de TomTom GO 51 geavanceerde rijstrookaanwijzingen, 3D kaarten en 8GB geheugen, dat uitbreidbaar is via microSD. Om het dagelijkse woon-werkverkeer makkelijker te maken, heb je de beschikking over een 'Rijd naar huis' en 'Rijd naar werk'-knop. Tot slot is de TomTom GO 51 compatibel met MyDrive, waarmee je via je smartphone, tablet of computer real-time verkeersinfo kan bekijken, routes kan plannen en je bestemming naar de TomTom GO kan sturen voordat je in de auto stapt. Tegelijkertijd met dit model is de 6-inch TomTom GO 61 geintroduceerd.

Apparaat & afmetingen

De TomTom GO 51 is een navigatiesysteem met een gewicht van 235 gram. De afmetingen van de navigator zijn 14,5 x 9,1 x 2,2 centimeter. De afmetingen van de navigator zijn 14,5 x 9,1 x 2,2 centimeter. De TomTom GO 51 is enkel verkrijgbaar in de kleur zwart.

Hardware en bediening

De TomTom GO 51 is voorzien van een 5.00" breedbeeld touchscreen (480 x 272 pixels). Ook is het mogelijk om deze navigator te bedienen door middel van gesproken instructies, wat de rijveiligheid ten goede komt. Geavanceerde opties als een TMC-ontvanger, bluetooth-ondersteuning of een fm-zender zal je tevergeefs zoeken. De TomTom GO 51 biedt geen multimediale extra'tjes.

Software

De GO 51 wordt geleverd met kaarten van Europa. TeleAtlas levert de data voor de kaarten. Instructies en plaatsnamen worden volledig uitgesproken (text-to-speech).

Prijzen en beoordelingen TomTom GO 51

Van de TomTom GO 51 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De TomTom GO 51 is door één bron getest met als (gemiddeld) cijfer een 9,0. Lees in het TomTom GO 51 testoverzicht de test

Specificaties TomTom GO 51

Algemeen
ProductTomTom GO 51
Aankondiging2015
Verkoopstart2015
Design
Kleuren

Gewicht235 gram
Afmetingen144,5 x 90,5 x 22,2 mm
SubtypeAutonavigatie
Scherm
Scherm5,0"
Resolutie480 x 272px
Software
KaartenEuropa
Stembediening
Connectiviteit
InternetNee
Bluetooth
VerbindingmicroUSB