Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.4
Opslag MB
Scherm5,2" (424 ppi)
Camera20,7 megapixel
Foto Sony Xperia Z2 1 Foto Sony Xperia Z2 2 Foto Sony Xperia Z2 3 Foto Sony Xperia Z2 4 Foto Sony Xperia Z2 5 Foto Sony Xperia Z2 6 Foto Sony Xperia Z2 7 Foto Sony Xperia Z2 8 Foto Sony Xperia Z2 9
De Sony Xperia Z2 is een uitstekende smartphone met alle elementen die je verwacht van een vlaggenschipmodel, inclusief een prettige gebruikservaring. Er is echter niets verrassends aan.
techradar.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 is in veel opzichten een uitstekende smartphone. De camera en gebruikservaring zijn uitstekend. Maar het toestel is soms een beetje lastig in gebruik en hij wordt warmer dan veel concurrenten bij veeleisende prestaties.
trustedreviews.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 heeft hetzelfde minpunt als de Xperia Z1: het is een erg groot toestel en minder prettig vast te houden dan zijn concurrenten. (...) Toch is het een stap voorwaarts in de Xperia Z-serie, al is de upgrade niet heel groot. Maar al met al is het een overtuigend pakket.
pocket-lint.co.uk | februari 2014

De Sony Xperia Z2 is een echt uitstekende smartphone met betere specificaties dan de beste Samsung-smartphone. Het besturingssysteem zit vol functionaliteiten maar blijft eenvoudig in gebruik, de camera is uitstekend bij de juiste omstandigheden, het scherm is prachtig en de prestaties zijn top. Niet iedereen zal het grote design aanspreken, maar afgezien van de esthetiek is deze Sony-smartphone een waardige rivaal voor de HTC One M8 en de Samsung Galaxy S5.
mobilechoiceuk.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 is een high-end smartphone en is een goed compromis tussen het hoogwaardige design van de HTC One M8 en de sterke prestaties van de Samsung Galaxy S5. Ten opzichte van de Z1 kan je rekenen op een groter 5,2-inch Full HD-display, betere frontstereospeakers en modernere hardware, al zijn de prestaties niet veel beter dan van de Z1.
cnet.de | februari 2014

De Sony Xperia Z2 is duidelijk een verbetering ten opzichte van zijn voorganger. Het scherm is beter, de processor is sneller en de software is verbeterd. Het is onmiskenbaar een uitstekende smartphone - maar het valt niet echt op te midden van de heftige concurrentie.
t3.com | februari 2014

De Sony Xperia Z2 is een zeer fraaie en complete smartphone, die je dankzij de waterbestendigheid prima bij een zwembad kan gebruiken. Het toestel heeft een fraai design, al zijn de randen enigszins scherp. De connectiviteit, accuduur en de batterijduur zijn eveneens dik in orde. Bijzonder zijn de zeer geavanceerde camerafunctionaliteiten en cameraopties. Hoewel Sony graag benadrukt dat het ook mogelijk is om 4K-video's op te nemen, is deze optie echter niet meer dan gimmick: het toestel wordt erg warm tijdens 4K-opnames en bij langere 4K-opnames worden de prestaties minder. Niettemin is de Xperia Z2 een uitstekende robuuste camera-smartphone.
portablegear.nl | februari 2014