Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.2
Opslag MB
Scherm5,0" (441 ppi)
Camera20,7 megapixel
Foto Sony Xperia Z1 1 Foto Sony Xperia Z1 2 Foto Sony Xperia Z1 3 Foto Sony Xperia Z1 4
De Sony Xperia Z1 biedt een Full HD-display en een belachelijk krachtige processor in een prachtige en volledige waterbestendige behuizing. Alleen de camera is niet fantastisch en de accuduur is teleurstellend.
cnet.co.uk | september 2013

De Sony Xperia Z1 is een prachtige smartphone met een 5-inch HD-scherm, een 20-megapixel camera en nog veel meer...
mobilechoiceuk.com | september 2013

De Sony Xperia Z1 heeft veel te bieden. Het toestel ziet er goed uit, ligt uitstekend in de hand en de waterbestendigheid - waarin Sony inmiddels is gespecialiseerd - blijft een sleutelfunctionaliteit.
t3.com | september 2013

De Sony Xperia Z1 is een verbetering ten opzichte van de Xperia Z, maar in het snel veranderende landschap van mobieltjes is het niet het beste toestel. Het formaat is voor ons een beetje te groot en we denken dat velen er net zo over zullen denken. De Z1 is door de harde concurrentie, ondanks alle positieve punten, niet zo fantastisch als we hadden gehoopt.
pocket-lint.co.uk | september 2013

De Sony Xperia Z1 is een krachtige smartphone met een verbeterde camera en een elegant design. Al met al een van de beste 5-inch smartphones op de markt.
trustedreviews.com | september 2013

De Sony Xperia Z1 is wederom een uitstekende allround telefoon van Sony, net als de recente Xperia Z. Probleem is dat de Xperia Z slechts zeven maanden is geintroduceerd en nu voor veel aantrekkelijke prijzen beschikbaar is dan de Z1.
techradar.com | september 2013