Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.1
Opslag MB
Scherm5,0" (441 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Sony Xperia Z 1 Foto Sony Xperia Z 2 Foto Sony Xperia Z 3 Foto Sony Xperia Z 4 Foto Sony Xperia Z 5 Foto Sony Xperia Z 6 Foto Sony Xperia Z 7
De Sony Xperia Z is een spectaculaire smartphone. Het display is fantastisch, de camera is sterk en het toestel is waterbestendig (al betekent dat laatste extra werk om een headset aan te sluiten). De Xperia Z is simpelweg de beste Sony smartphone op de markt en kan ook probleemloos concurreren met Android-smartphones van andere fabrikanten.
t3.com | januari 2013

De Sony Xperia Z is dankzij de combinatie van een fraai uiterlijk, een krachtige processor en goede connectiviteit een van de beste Android-smartphones die we sinds enige tijd hebben gezien. Helaas ontbreekt Android 4.2 bij de lancering en daarnaast zal het grote 5-inch display niet iedereen bevallen, maar voor de rest hebben we weinig klachten. De Xperia Z is Sony's beste smartphone tot dusverre en een van de best Android-smartphones ooit.
cnet.co.uk | januari 2013

De Sony Xperia Z heeft een groot design dat snel vol stof zit en de accuduur is matig, maar is niettmin wel een slanke, fraai en duurzame smartphone met veel uitstekende functionaliteiten. De intelligente 13-megapixel camera en het Full HD-display vullen elkaar uitstekend aan, en daarnaast ondersteunt het toestel ook NFC en 4G.
mobilechoiceuk.com | januari 2013

De Sony Xperia Z is Sony's beste Android-smartphone tot op heden. De telefoon combineert een scherp design met een uitstekend display, prettige software-tweaks en een goede accuduur. De camera is echter matig.
pocket-lint.co.uk | januari 2013

De Sony Xperia Z biedt een geslaagde combinatie van een fraai design, sterke prestaties en een solide connectiviteit. Het is daarmee een van de indrukwekkendste Android-smartphones van de laatste tijd. Helaas wordt Android 4.2 nog niet standaard meegeleverd en zal het 5-inch scherm voor sommige gebruikers iets te groot zijn. Niettemin is de Xperia Z Sony's beste smartphone tot op heden en een van de beste smartphones op de markt.
cnet.de | januari 2013

De Sony Xperia Z is een smartphone die bij eerste gebruik veel indruk maakt en ook daarna prettig in gebruik blijft. De high-end specificaties zorgen ervoor dat je de Xperia Z wel een paar jaar kan blijven gebruiken. Alleen de accuduur is teleurstellend.
trustedreviews.com | januari 2013

De Sony Xperia Z is een krachtige, fraaie smartphone voor consumenten die een waterbestendige high-end telefoon willen.
pcmag.com | januari 2013

De Sony Xperia Z biedt een waterbestendig design, een uitstekende camera en snelle LTE/4G-datasnelheden, maar we hadden graag wat bredere kijkhoeken gezien.
laptopmag.com | januari 2013