Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSAndroid 4.0
Opslag MB
Scherm4,6" (319 ppi)
Camera13,0 megapixel
Foto Sony Xperia T 1 Foto Sony Xperia T 2 Foto Sony Xperia T 3 Foto Sony Xperia T 4 Foto Sony Xperia T 5
De Sony Xperia T is een prima media-superphone met een fantastische camera, HD-videorecorder en een prettige en intuitieve bediening. Maar er is niet echt iets heel vernieuwends.
mobilechoiceuk.com | augustus 2012

De Sony Xperia T is een heel erg goede smartphone. Alles eraan is prettig en goed uitgevoerd en de prestaties zijn wat we verwachten van een smartphone voor deze prijs. De voorgaande Xperia S was echter ook een heel erg goede smartphone en de Xperia T biedt weinig vernieuwingen ten opzichte van dat model.
techradar.com | augustus 2012

De Sony Xperia T is een van Sony's beste Android-smartphones tot dusverre. Maar in vergelijking met de ongelooflijke hoge standaarden van de concurrentie, is het toestel niet zo indrukwekkend als het had kunnen zijn.
cnet.co.uk | augustus 2012

De Sony Xperia T heeft zowel plus- als minpunten. Het display is uitstekend en de user interface heeft enkele handige tweaks, maar we zijn niet weg van het algehele design.
pocket-lint.co.uk | augustus 2012

De Sony Xperia T is dun en licht, is prettig vast te houden, en biedt genoeg processorkracht. Ook de stijl is erg fraai. Android 4.1 Jelly ontbreekt, maar Sony biedt Android wel aan met fraaie iconen en extra content via het Sony PlayStation Netwerk en de de PlayStation Certificatie. De accuduur is echter matig en de processor is snel, maar niet supersnel. Daarentegen maken de uitstekende 13-megapixel camera en het grotere, heldere, gedetailleerde display de Xperia T wel een winnaar.
t3.com | augustus 2012

De Sony Xperia T is een fraaie smartphone met een uitstekende camera en een prachtig scherm. Helaas ontbreekt Android 4.1 Jelly Bean en voelt het toestel niet echt aan als een James Bond 007-telefoon.
reghardware.co.uk | augustus 2012

De Sony Xperia T is Sony's beste Xperia-smartphone op de markt. De processor is snel, het display is scherp en helder en de audiokwaliteit is uitstekend. Kritiekpunten zijn de teleurstellende camera, de relatief zwakke batterij en de levering met Android 4.0 in plaats van Android 4.2.
cnet.de | augustus 2012

De Sony Xperia T is een solide smartphone van Sony. Het scherm en de camera zijn degelijk, maar het toestel is niet echt een spannende 'Bond Phone'.
pcadvisor.co.uk | augustus 2012