Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie20,2 megapixel
Zoom4x
Scherm3,0"
WiFi
Foto Sony RX100 1 Foto Sony RX100 2 Foto Sony RX100 3
De Sony Cyber-shot RX100 doet weinig verkeerd. De camera is compact, biedt een uitstekende beeldkwaliteit ondanks de hoge resolutie, heeft een prima lens en een degelijk display. Alleen de prijs is erg hoog en er is (nog) geen viewfinder voor beschikbaar. Verder is het echter een exceptionele high-end compactcamera.
pocket-lint.co.uk | juni 2012

De Sony Cyber-Shot DSC-RX100 heeft een relatief grote 1-inch beeldsensor in een compacte behuizing. Het toestel biedt de beeldkwaliteit van een spiegelreflexcamera in een zeer compact formaat. De camera is wel duur, maar is zijn prijs waard.
pcworld.com | juni 2012

De Sony Cyber-shot DSC-RX100 ziet er prachtig uit en is prettig vast te houden en te bedienen. Dankzij prima functionaliteiten (waaronder een grote sensor, een Full HD-videorecorder met stereo-sound en een lensring waarmee je functionaliteiten kan bedienen) is de RX100 zowel geschikt voor ervaren fotografen als voor dagelijks gebruik. De prijs is echter wel erg hoog - voor dit prijskaartje haal je ook een prima spiegelreflexcamera of een systeemcamera (met een nog grotere sensor) in huis.
t3.com | juni 2012

De Sony Cyber-shot DSC-RX100 is niet goedkoop, maar ziet er wel fantastisch uit en produceert eersteklas foto's. De prestaties bij weinig licht zijn foutloos, de kleurreproductie is uitstekend en de video's zijn helder, met goede audio. De beste compactcamera op de markt op dit moment.
cnet.co.uk | juni 2012