Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
OSToesteleigen
Opslag MB
SchermOnbekend
CameraNee
Foto Siemens S55 1 Foto Siemens S55 2 Foto Siemens S55 3 Foto Siemens S55 4 Foto Siemens S55 5

Inleiding

Dankzij MMS, een op het toestel aan te sluiten camera met geÔntegreerde flits en Bluetoothô-technologie, is de compacte, lichte S55 de perfecte mobiele telefoon voor werk en plezier.

Apparaat & afmetingen

De Siemens S55 is een zakelijke basic telefoon met een gewicht van 85 gram. De afmetingen van de telefoon zijn 10,10 x 4,20 x 1,80 centimeter. De spreektijd bedraagt (onder ideale omstandigheden) 360 minuten. De standbytijd bedraagt onder deze omstandigheden 300 uur.

Bel- & datafuncties

De Siemens S55 ondersteunt GSM 900, 1800 en 1900 MHz netwerken. Met de S55 kan je mobiel internetten dankzij de GPRS ondersteuning. De snelheid is vergelijkbaar met internet over de vaste telefoon. Met de Siemens S55 kunnen zowel tekst (SMS) als multimedia (MMS) berichtjes verstuurd en ontvangen worden. Dankzij de emailondersteuning kan je ook gewoon je eigen emails lezen. Trilalarm en polyfone of mp3 beltonen behoren uiteraard tot de standaarduitrusting.

Geheugen en connectivity

De Siemens S55 heeft geen intern geheugen. Dit geheugen is niet uitbreidbaar. Om de Siemens S55 met je PC te verbinden heb je een speciale Siemens datakabel nodig. De S55 heeft verder nog Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en IRDA (infrarood).

Scherm & bediening

De bediening van de telefoon vindt plaats op het apparaat zelf. De Siemens S55 is uitgerust met een LCD kleurenscherm (256 kleuren). TFT (Thin Film Transistor)-LCD is een van de meest toegepaste schermtechnologieŽn voor telefoons. Deze technologie is relatief goedkoop en de schermen zijn bij normaal licht prima af te lezen. Nadeel is dat TFT-displays in fel (zon)licht vrijwel niet te zien zijn. Dit scherm heeft een resolutie van 101 x 80 pixels.

Prijzen en beoordelingen Siemens S55

Van de Siemens S55 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Siemens S55 beschikbaar.

Specificaties Siemens S55

Algemeen
ProductSiemens S55
Aankondiging2002
Verkoopstart2002
Design
Kleuren

Gewicht85 gram
Afmetingen101,0 x 42,0 x 18,0 mm
IP codering
Soort simkaartOnbekend
AccuvermogenOnbekend
Besturingssysteem
OSToesteleigen
CPU/Geheugen
ProcessorOnbekend
KloksnelheidOnbekend
RAMOnbekend
Uitbreidbaar
OpslagOnbekend
Scherm
SchermOnbekend
Resolutie101 x 80px
SchermsoortLCD
Verstevigd glass
Camera
CameraNee
Flits
Beeldstabilisatie
SelfiecameraNee
Beeldstabilisatie
Overig
Vingerafdruksensor
Radio
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
DatasnelheidGPRS
DualSIM
VerbindingNee