Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Scherm
OSToesteleigen
Opslag MB
WiFi
Foto Samsung S Pebble 1 Foto Samsung S Pebble 2 Foto Samsung S Pebble 3 Foto Samsung S Pebble 4

Inleiding

De Samsung S Pebble (YP-W1) (ook bekend als Samsung Muse) is een compacte MP3-speler, die tegelijkertijd met de Samsung Galaxy S3 is geintroduceerd: de speler is te gebruiken als een accessoire voor de Galaxy S3. De S Pebble is met een kabel aan de Galaxy S3 te koppelen; vervolgens is muziek eenvoudig via drag'n'drop van de telefoon naar de MP3-speler te slepen. De S Pebble is bedoeld voor fitness-fanaten en sporters: dankzij een geintegreerde clip is de speler eenvoudig aan je kledig te bevestigen en met het compacte spelertje is prima hard te lopen. Via de 3,5mm poort is elke standaard headset aan te sluiten. De S Pebble biedt 4GB opslaggeheugen en komt in het donkerblauw of wit. Samsung belooft een batterijduur van 17 uur.

Apparaat & afmetingen

De Samsung S Pebble is een sportieve mp3-speler met een gewicht van 14 gram. De afmetingen van de speler zijn 4,30 x 3,30 x 1,30 centimeter. De Samsung S Pebble is verkrijgbaar in de kleuren wit en blauw.

Geheugen en connectivity

De Samsung S Pebble heeft 4 GB intern geheugen. Er zijn geen uitbreidingssloten voor geheugenkaartjes beschikbaar.

Multimedia

Met de Samsung S Pebble kan je MP3, WMA, AAC, OGG, FLAC, M4A en APE muziekbestanden afspelen. De kwaliteit van deze bestanden is vergelijkbaar met cd-kwaliteit. Deze Samsung heeft geen ingebouwde FM radio. Ook een voicerecorder ontbreekt.

Prijzen en beoordelingen Samsung S Pebble

Van de Samsung S Pebble staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. Er is geen beoordeling van de Samsung S Pebble beschikbaar.

Specificaties Samsung S Pebble

Algemeen
ProductSamsung S Pebble
Aankondiging2012
Verkoopstart2012
Design
Kleuren

Gewicht14 gram
Afmetingen43,0 x 33,0 x 13,0 mm
Scherm
Scherm
Resolutie
Geheugen
OSToesteleigen
Opslag4 GB
Uitbreidbaar
AudioformatenMP3, WMA, AAC, OGG, FLAC, M4A, APE
Videoformaten
Camera
CameraNee
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
FMTunerNee
VerbindingNee