Interessant:
Grote foto
Gearchiveerd
Resolutie20,3 megapixel
ZoomNee
Scherm3,0"
WiFi
Foto Samsung NX30 1 Foto Samsung NX30 2 Foto Samsung NX30 3 Foto Samsung NX30 4 Foto Samsung NX30 5

Inleiding

De Samsung NX30 is aangekondigd op de CES 2014 in Las Vegas. De geavanceerde 20.3MP APS-C CMOS Sensor zorgt voor beelden van hoge kwaliteit, scherpe details en kraakheldere kleuren. Situaties die snel voorbijgaan (sportfotografie) leg je razendsnel vast met 1/8000 sec Shutter Speed en de functie 9 frame per seconds (FPS) Continuous Shooting. Met het 76.7mm (3.0-inch) Super AMOLED Swivel and Touch Display schiet je vanuit alle hoeken raak. De NX30 is verder uitgerust met Near Field Communication (NFC) en Wi-Fi. NFC geeft je de mogelijkheid om met de zogenaamde Photo Beam-functie beelden of filmpjes naar een smartphone of tablet te sturen door de apparaten tegen elkaar aan te houden. Zo gaat het delen van je nieuwste beelden wel erg snel en makkelijk. Auto Share zorgt dat iedere foto die je maakt automatisch naar je smartphone of tablet gaat. De Remote Viewfinder Pro ten slotte biedt nieuwe fotografische mogelijkheden, waarmee je de NX30 vanaf je smartphone kunt bedienen. Dropbox is voorgeladen op de NX30. Hiermee is dat de eerste camera die je beelden direct laat uploaden naar Dropbox. Hetzelfde geldt voor Flickr. De NX30 heeft een krachtige DRIMeIV Image Processor en een krachtige DSP imaging engine. Hierdoor kun je geweldig fotograferen en heb je Full HD 1080/60p filmmogelijkheden. De ISO100-25.600 zorgt voor perfect beeld, ook al is het licht beperkt. Full HD Video Stereo Recording en 3.5mm microphone input zorgen voor hoogkwalitatieve audio bij het maken van filmpjes. Dankzij HDMI live streaming met Full HD 30p maak je makkelijk contact met een large screen, recorder en andere HDMI devices. Twee Custom Modes zorgen dat je snel bij je 'preferred camera settings' bent.

Geheugen en connectivity

De grootte van het opslaggeheugen is onbekend. Het geheugen is uitbreidbaar met een geheugenkaart (SD, SDHC en SDXC). De camera ondersteunt verder Bluetooth (voor draadloze communicatie met andere Bluetooth apparaten, zoals headsets) en WiFi (voor draadloze communicatie met thuis- of bedrijfsnetwerken).

Resolutie en lens

De NX30 is uitgerust met een 20,3 megapixel ccd-chip. Dankzij de hoge resolutie kan je foto's afdrukken op posterformaat. Ook uitsnedes van je foto zijn door de hoge resolutie nog steeds scherp af te drukken op groot formaat. Met de 0,0-voudige optische zoom kan je details scherp te fotograferen.

Prijzen en beoordelingen Samsung NX30

Van de Samsung NX30 staan op dit moment geen prijzen in de prijzendatabase van PortableGear. De Samsung NX30 is door 5bronnen getest met als (gemiddeld) cijfer een 8,6. Lees in het Samsung NX30 testoverzicht de testen

Specificaties Samsung NX30

Algemeen
ProductSamsung NX30
Aankondiging2014
Verkoopstart2014
Design
Kleuren

Gewicht375 gram
Afmetingen127,0 x 96,0 x 42,0 mm
SubtypeOnbekend
Waterdicht
Camera
Resolutie20,3 megapixel
ZoomrangeNee
ZoomNee
Groothoek
Stabilisatie
Videokwaliteit1920 x 1080 (Full HD) @ 24 fps
Scherm
Scherm3,0"
Touchscreen
Geheugen
MediumSD, SDHC, SDXC
Connectiviteit
WiFi
Bluetooth
NFC
GPS
VerbindingmicroUSB